Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Wijziging Telecommunicatiewet aangemeld voor plenaire behandeling in Kamer

9 september 2020

De vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft dinsdag ingestemd met een plenaire behandeling van de wetswijziging Telecommunicatie. Dat betekent dat het debat over het voorstel voor het invoeren van een opt-in systeem voor ongevraagd bellen de grote vergaderzaal van de Tweede Kamer zal halen.

Telemarketing
Telemarketing © Chainarong06 // Shutterstock

door Marijn Thijs

Het door Mona Keijzer ingebrachte onderwerp stond op 8 september op de agenda van de procedurevergadering van de commissie van EZK. Mark Harbers (VVD) stelde in eerste instantie voor om de wetswijziging als hamerstuk te laten aanbieden, maar daar was onvoldoende animo voor. Hilde Palland (CDA) liet tijdens de vergadering weten wel graag een behandeling te willen zien in de Kamer, waarmee het voorstel tot aanmelding als hamerstuk verviel.

De antwoorden die Mona Keijzer begin juli gaf op vragen worden betrokken bij de verdere behandeling van het wetsvoorstel.

Ondertussen is bekend geworden dat het plenaire debat over de wetswijziging plaats zal vinden op maandag 12 oktober 2020.

Meer over Telefonische fondsenwerving Mona Keijzer Wetgeving Den Haag Debat Tweede Kamer Telecomwet

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close