E-mail wijzigen

Hier lees je waar je jouw e-mail kunt wijzigen.

Adreswijziging doorgeven

Je kunt jouw e-mailadres wijzigen in je profiel op fondsenwerving.nl. Dat doe je door in te loggen in je account. Daarna kun je via je profielpagina het e-mailadres wijzigen. Vul je nieuwe gegevens in en kies voor opslaan.

Nog geen account?

Heb je nog geen account? Maar ontvang je wel onze nieuwsbrieven? Gebruik dan de chat op onze servicepagina voor direct contact om het in orde te maken.

Of stuur een e-mail naar onze servicedesk om het in orde te maken.

Lid worden

Je wilt lid worden van Vf? Er zijn een aantal manieren waarop dat kan.

Je hebt al een account

Als je al langer gebruik maak van fondsenwerving.nl kan het goed zijn dat je al een account hebt. Log dan in met je gegevens. Vervolgens kun je in jouw profiel een upgrade uitvoeren naar het door jouw gewenste lidmaatschap. Hieronder hebben we een instructievideo waarop je precies kunt zien hoe dit in z'n werk gaat.

Vacatures plaatsen

Wil je ook vacatures voor jouw organisatie plaatsen op fondsenwerving.nl? Hier lees je hoe dat in z'n werk gaat.

Al zo lang als dat fondsenwerving.nl bestaat is er de mogelijkheid om vacatures voor je eigen organisatie te plaatsen. Met een bereik van maandelijks ruim 20.000 unieke bezoekers dus een goede plek om je vacatures in het hart van de doelgroep uit te zetten.

Plaatsing en het lidmaatschap

Iedereen met een compleet-lidmaatschap of een organisatielidmaatschap kan gratis onbeperkt vacatures plaatsen op fondsenwerving.nl. Lees hieronder de voorwaarden. Meer informatie over het lidmaatschap? Kijk dan hier.

Hoe plaats je een vacature?

In deze video laten we je zien hoe je vanuit jouw profiel een vacature kunt plaatsen voor jouw organisatie.

Voorwaarden van plaatsing

Er zijn een aantal voorwaarden die gelden voor de plaatsing van vacatures, namelijk:

  • Je hebt een compleet- of een organisatielidmaatschap.

  • Je bent geen commerciële dienstverlener

  • De werving & selectie is niet uitbesteed aan commerciële dienstverlener 

  • Het zijn vacatures voor posities bij non-profits, stichtingen en anbi’s op het gebied van fondsenwerving, marketing, directie, bestuur, communicatie en (speciale) vrijwilligerstaken.

In alle andere gevallen is plaatsing niet gratis. Je kunt dan je vacature insturen per mail naar vakblad@fondsenwerving.nl.

Vacatures kunnen ten alle tijden zonder opgaaf van reden worden geweigerd.

Commerciële organisaties en intermediairs

Plaatsing door commerciële intermediairs kan uitsluitend via vakblad@fondsenwerving.nl.

Advies over fondsen en subsidies

Geven wij advies over fondsenwerving of subsidieaanvragen?

Het korte antwoord is nee. Vakblad fondsenwerving is het inspirerende vaktijdschrift voor de filantropische sector in Nederland. We zijn onafhankelijk, maar we zijn er wel voor de sector.

Vf bevat nieuws, kennis en infor­matie over fondsenwerving en de mensen die daarbij betrokken zijn, in Nederland en Vlaanderen. Vf brengt achtergronden, analyses, tendensen, ontwikkelingen, interviews, reportages, onderzoeks­rapportages, columns, cases, wetenswaardigheden, human interest en het actuele overzicht van vakopleidingen en de agenda-items.

Het is zeker mogelijk dat in onze publicaties uitleg staat over het aanvragen van subsidies bijvoorbeeld. Doe daar dan eventueel je voordeel mee. Maar anders dan wat we schrijven is het niet mogelijk om bij ons verder uitgebreid advies in te winnen.

Gratis lezen op fondsenwerving.nl

Niet alle berichten zijn zomaar te lezen. Zeker de meeste verdiepingsberichten niet. Kun je die ook gratis lezen?

Gratis lezen kan

Op fondsenwerving.nl plaatsen we dagelijks nieuwsberichten uit de goede doelen/filantropische sector. De meeste van deze nieuwsberichten kun je gratis lezen. Dat is onze service naar de sector. 

En de verdieping dan?

We werken bij fondsenwerving.nl met een volwaardige redactie om hoogwaarde content aan te kunnen bieden. Dat zijn onze verdiepingsartikelen. Hierin gaan we voorbij de waan van de dag, en dieper in op de achtergronden bij het nieuws. Wil je deze artikelen ook lezen? Dat kan. De eerste vier artikelen kun je gratis lezen. Die krijg je van ons cadeau. Je moet je alleen wel eerst registreren en ingelogd zijn. Heb je nog geen account? Dan kun je je hier registreren.

Wil je meer lezen?

Wil je na de eerste vier artikelen kunnen blijven lezen? Wordt dan lid. Met een relatief bescheiden bijdrage is het voor ons mogelijk een professionele redactie te voeren die onafhankelijk opereert. Bekijk hier de diverse mogelijkheden om lid te worden.

Kortingen

Leden van Vakblad fondsenwerving kunnen gebruik maken van diverse kortingen.

Lid zijn van Vf brengt voordelen met zich mee. Zo heb je onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl. Maar zo bieden onze partners ook kortingen aan waar jij gebruik van kunt maken.

3F-Academy

Partner van Vf, de 3F-Academy, biedt onze leden ook kortingen aan die te gebruiken zijn voor de diverse opleidingen en workshops die zij aanbieden. De voorwaarden van de 3F-Academy zijn van toepassing.

Type opleiding

Korting

Workshop

€ 100,-

Topcollege

€ 150,-

Introductiecursus

€ 200,-

A-opleiding

€ 300,-

B-opleiding

€ 600,-Om van deze korting gebruik te maken, heb je jouw Vf-accountnummer nodig. Weet je niet wat jouw accountnummer is? Je kunt het terugvinden in je profiel op fondsenwerving.nl.

Wachtwoord resetten

Hoe reset je je wachtwoord op fondsenwerving.nl

Als je het wachtwoord van je Vf-account bent vergeten moet je deze resetten. Je kunt dit zelf doen via je de inlogpagina op fondsenwerving.nl. Onder het veld voor je wachtwoord staat de link om te resetten.

Een nieuw wachtwoord aanvragen

Je kunt ook hier klikken dan kom je rechtstreeks op de pagina om een nieuw wachtwoord te maken.

E-mail

Nadat je jouw wachtwoord hebt gereset ontvang je een e-mail met een unieke link. Die link brengt je naar de wijzigingspagina voor je wachtwoord.

In de video hieronder zie je hoe het wijzigen vanaf daar verloopt.

Nadat je jouw wachtwoord hebt aangepast ben je gelijk weer ingelogd. Je hoeft dus. niet opnieuw in te loggen en je kunt gelijk doorgaan naar je profiel.

Waar vind ik mijn lidmaatschapsnummer

Lees hier hoe je jouw lidnummer kunt vinden.

Je lidmaatschapsnummer is jouw persoonlijke nummer gekoppeld aan je lidmaatschap bij Vakblad fondsenwerving & fondsenwerving.nl

Dit nummer heb je soms nodig om bepaalde zaken te regelen.

Wanneer je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de kortingen bij de 3F-Academy. 

Je vindt jouw nummer door in te loggen op je profielpagina. Onder je profielgegevens vindt je bovenaan je Vf-accountnummer. Dat is jouw lidmaatschapsnummer. 

Op die video hieronder zie je een gedetailleerde instructie waar je het nummer vindt.

Facturen downloaden

Lees hier waar je jouw factuurhistorie kunt terugvinden.

Je meest recente factuur kun je altijd terugvinden in je account op fondsenwerving.nl.

Factuurhistorie en status

Naast de meest recente factuur vindt je in je account ook alle oude facturen. Tevens kun je daar ook zien of je nog een openstaande nota hebt. In de video hieronder zie je precies waar je facturen te vinden zijn.

Kom je er toch niet uit? Of ontbreekt er volgens jou een factuur? Stuur dan een bericht naar de ledenservice middels dit formulier.

Adres wijzigen

Hier lees je hoe je jouw adres kunt wijzigingen.

Adreswijziging doorgeven

Je kunt een adreswijziging op twee manieren doorgeven. De snelste manier is door in te loggen in je account en via je profielpagina je adres te wijzigen. Vul je nieuwe gegevens in en kies voor opslaan. 

Lukt het niet? Of liever een e-mail sturen naar onze servicedesk om het in orde te maken? Gebruik het contactformulier op onze servicepagina.

Lidmaatschap opzeggen

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen maar weet je niet hoe? Hier lees je hoe je kunt opzeggen.

Opzeggen vinden we natuurlijk jammer. Maar uiteraard is het geen enkel probleem.

Omdat een lidmaatschap alleen digitaal kan worden afgesloten kan het ook alleen digitaal, per e-mail, worden opgezegd.

Om je lidmaatschap op te zeggen stuur je een e-mail naar de ledenservice. Je ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging, waarna we zo snel mogelijk je verzoek zullen verwerken. Zodra we je opzegging hebben verwerkt ontvang je van onze een bevestiging met daarin de einddatum van je lidmaatschap. 

Let op

Als je geen bevestiging van ons hebt ontvangen dat we je opzegging hebben verwerkt, dan is dit dus niet gebeurd. Dan kan het dus zijn dat je opnieuw een factuur voor de verlenging ontvangt. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk om in de gaten te houden dat je een bevestiging hebt ontvangen. Trek dus eventueel aan de bel als je niet binnen twee weken de bevestiging van je opzegging hebt ontvangen.

Opzegtermijn

Lidmaatschappen dienen 30 dagen voor het einde van de looptijd te zijn opgezegd. Anders worden ze automatisch verlengd voor de geldende lidmaatschapsperiode.

Nieuwsbrieven

Wanneer je jouw lidmaatschap opzegt ben je niet automatisch uitgeschreven voor de nieuwsbrieven. Als je ook geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen dan kun je onderaan de volgende nieuwsbrief die je ontvangt gebruik maken van de 'unsubscribe' link. 

Deadlines Vakblad fondsenwerving

Voor het aanleveren van kopij, advertenties, of andere redactionele zaken

Gedurende het jaar hebben we voor Vf diverse deadlines. Je vindt de actuele sluitingsdata voor advertenties e.d. altijd op onze deadline pagina.