Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Ons team

De Redactie

Op deze pagina staat de redactiekern van het Vakblad fondsenwerving. Wil je rechtstreeks contact met onze redactie? redactie@fondsenwerving.nl

--

Petra Hoogerwerf - hoofdredacteur

Petra Hoogerwerf

Petra Hoogerwerf is sinds 6 september 2021 hoofdredacteur van het Vakblad fondsenwerving. Daarvoor was ze al actief voor het Vakblad als gastauteur, spreker en presentator van de podcastseries.

Petra is pionier op het gebied van fondsenwerving in Nederland. Ze richtte de eerste opleiding voor fondsenwervers op en is een veel gevraagd spreker. Tevens schreef ze de bestsellers Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart en Échte winst, ondernemen met impact.

Daarnaast is Petra eigenaar van adviesbureau Veleda, ervaren adviseurs voor impact, Sparkle Academy en co-founder van uitgeverij Sparkle Auteurs. 

Contact: petra.hoogerwerf@fondsenwerving.nl

--

Marijn Thijs - redacteur

Marijn Thijs

Marijn Thijs is sinds 2019 als redacteur verbonden aan Vakblad fondsenwerving. Hij is o.a. verantwoordelijk voor de nieuws- en vacaturevoorziening op de website, onderzoeksartikelen en nieuwsrubrieken in het Vakblad fondsenwerving en coördineert de productie van het magazine.

Marijn heeft een Master of Arts (MA) behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij International Journalism studeerde. Hij schreef daar een masterscriptie over de ontwikkeling van het liveblog als nieuwsgenre en liep stage bij de Volkskrant. Naast zijn werk bij het Vakblad fondsenwerving is Marijn freelance (web)redacteur en editor namens zijn eigen bedrijf, Marijn Thijs Media.

Contact: marijn.thijs@fondsenwerving.nl

--

Dana Dijkgraaf - vormgever

Dana Dijkgraaf

Dana Dijkgraaf is grafisch ontwerper van Vakblad fondsenwerving. Vanuit haar passie voor kunst, cultuur en natuur werkt ze graag voor opdrachtgevers die in die sectoren werkzaam zijn, waaronder musea, gemeentes en kleine ondernemingen. Ze won in 2019 een prestigieuze European Design Award.

Naast het grafisch vormgeven heeft Dana tevens een passie voor schrijven en fotografie.

Contact: dana.dijkgraaf@fondsenwerving.nl

Close