Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Podcasts & Webinars

Vakblad fondsenwerving organiseert webinars en maakt ook met enige regelmaat podcasts.

Vf: In Gesprek

Welkom bij de Vf-podcast-serie 'In gesprek'. In deze podcast gaan we in gesprek over de ontwikkelingen in de goededoelensector en vertellen fondsenwervers hun inspirerende verhalen over het najagen van maatschappelijke dromen. De presentatie is in handen van Petra Hoogerwerf, hoofdredacteur van het Vakblad fondsenwerving.

Vf: Op locatie

Welkom bij de Vf-podcast-serie ‘Op Locatie’. In deze serie gaat Petra Hoogerwerf, hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving, langs bij events in de filantropische sector om in gesprek te gaan met de deelnemers.

Klik hier om naar het overzicht van deze podcastreeks te gaan.

Vf: Fundraising Stories

Welkom bij de Vf-podcast-serie ‘Fundraising Stories’. In ‘Fundraising Stories’ duikt presentator Petra Hoogerwerf, Veleda (ervaren adviseurs voor impact) elke twee weken de diepte in met inspirerende mensen die een maatschappelijke droom hebben gerealiseerd. Wat drijft hen om te doen wat ze doen? Welke successen hebben ze bereikt en hoe liep de weg daar naartoe? Gesprekken over het werven van fondsen met en zonder handleiding, over omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en het bouwen van een concept. Maar bovenal gesprekken vol goede verhalen uit de praktijk van mensen die de sector op hun duimpje kennen.

Klik hier om naar het overzicht van deze podcastreeks te gaan.

Webinars

Soms organiseren we webinars. De meest recente webinar is georganiseerd op 9 februari en bestond uit 2 workshops van de Vakdag 2022.

Klik hier om naar de Reprise Workshops Vakdag '22 Webinar te gaan.

Voor dit webinar is een login vereist - alleen toegankelijk voor (organisatie)abonnee's en mensen met een geldig toegangsbewijs voor de Vakdag 2022

Close