Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Segmenteren van digitale klantprofielen: laat zien dat je een olifantengeheugen hebt

21 maart 2023

Na vijf jaar kwam ik weer eens in Het Kuyltje. Een piepklein broodjeszaakje in de Negen Straatjes in Amsterdam. Onmiskenbare geur van verse vleeswaren. Alsof je een slagerij binnenstapt. Waar van die typische moppentappers met een glas melk en de Telegraaf de wereld (of eigenlijk vooral Ajax) zaten te becommentariëren. Met John, een grote oud-slager, achter de snijmachine. 

In de radardiagrammen worden de eigenschappen van de donateur gevisualiseerd.
In de radardiagrammen worden de eigenschappen van de donateur gevisualiseerd.

door Ewald Verhoog

Ik kwam er vroeger om de dag. Maar nu was ik er dus al vijf jaar niet geweest. Zegt John: ‘Hé jongen, hetzelfde recept? Bruin broodje pastrami met brie uit de oven?’ Dat maakt indruk, joh. Zo’n man ziet honderden klanten per dag. En dan herkent hij mij gewoon nog. En hij weet vervolgens ook nog welk broodje ik vroeger altijd nam.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Klantrelatie Vier Voeters Nederlands Bijbelgenootschap Personalisatie Ewald Verhoog Data driven Datagedreven fondsenwerving Vf 25-1 Geefverzoeken Dynamische content Klantprofielen Radardiagrammen RFM

Ewald Verhoog

Gastauteur

Ewald Verhoog helpt goede doelen exponentieel te groeien. Hij is de schrijver van het boek: ‘The almost definitive book about Digital Fundraising,’ verkrijgbaar via www.fundraising.love.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close