Fotocredit: Socialcall

Socialclub - The Fundraising Workshop

Datum evenement: 
20 september, 2018 - 13:00 tot 17:30

Hoe beïnvloed je het gedrag van je donateur? Door te weten wat er bij ze leeft. Ga in gesprek! Door-to-door- en telemarketing is meer dan alleen maar een kwestie van (aan)bellen. De (potentiële) donateur verwacht een geloofwaardige gesprekspartner die persoonlijke gesprekken voert. Een dialoog waarbij respect en aandacht vooropstaan. Wil je weten welke gesprekstechnieken het beste werken? En hoe je het gezicht of de stem van je organisatie écht een relatie aan laat gaan?

Socialclub – The Fundraising Workshop is een unieke, interactieve workshop die geheel in het teken staat van de psychologie achter een goed (persoonlijk en fondsenwervend) gesprek. Jeroen Hogenhout (Hogenhout Fundraising Support), Alex Cruiming (Socialtalk) en René ten Zeldam (Socialcall) vertellen je graag vanuit hun jarenlange ervaring meer over hoe je donateurs centraal zet en de opbouw van een open en oprecht gesprek. Maak kennis met de stemmen van jouw organisatie en ontdek zelf de juiste elementen voor een goed dialoog.

Socialclub – The Fundraising Workshop start om 13.00 uur en is gratis(*). Na afloop is er tijd om ervaringen met elkaar te delen onder het genot van een drankje. Schrijf je snel in via https://socialcall.nl/socialclub/inschrijven/, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Tags: 

Leveranciers