Geld aanvragen? Zo gedaan!

FIN logo.png14 mei 2024

Datum

14 mei 2024, 16:00 - 18:00

Locatie

Het Nutshuis, Den Haag

Inhoud

Tijdens de bijeenkomst ‘Geld aanvragen? Zo gedaan!’ op dinsdag 14 mei in Het Nutshuis in Den Haag tasten we samen af hoe we onze aanvraagsystemen kunnen vereenvoudigen en aanvragers meer kunnen helpen vanuit vertrouwen.
Vermogensfondsen kunnen het aanvragers zoveel makkelijker maken als we ons minder blind staren op complexe aanvraag- en verantwoordingsprocedures en we soepeler omgaan met bijvoorbeeld meerjarendonaties en exploitatiesteun. Dit stelt Sanne ten Bokkel Huinink, directeur van Fonds 1818 en bestuurslid van de FIN, in zijn artikel dat afgelopen december werd gepubliceerd.
In de FIN online koffietafel van 8 januari j.l. heeft Sanne de kernpunten uit zijn artikel gepresenteerd en het gesprek hierover geopend. We waren het er niet alleen over eens dat fondsen aandacht moeten hebben voor dit onderwerp, maar ook dat het koffietafel-uurtje veel te kort was. 

Heel graag praten we met jullie verder op dinsdagmiddag 14 mei in Het Nutshuis in Den Haag.  Onder de titel ‘Geld aanvragen? Zo gedaan!’ tasten we samen af hoe we onze aanvraagsystemen kunnen vereenvoudigen en aanvragers meer kunnen helpen vanuit vertrouwen. 

Meer informatie vind je op de site van FIN.

JA, IK MELD ME AAN

« Terug

Close