Advertentie

Advertentie

Advertentie

Succesvol geld werven bij vermogensfondsen

3F Logo.jpg14 mei 2020

Datum

Donderdag 14 mei

Adres

Arkel CS: Dam 20, 4241 BN, Arkel

Inhoud

Nederland kent talloze particuliere vermogensfondsen, die ieder jaar geld beschikbaar stellen om initiatieven van maatschappelijke organisaties mogelijk te maken. Als je kijkt naar het aantal giften dat die fondsen jaarlijks verdelen onder maatschappelijke doelen, mag je bijna aannemen dat Nederland vol zit met goede fondsenwervers. Toch lukt het lang niet iedereen om geld van een vermogensfonds te krijgen. Soms is het geld gewoon op. Maar in veel gevallen lukt het de aanvragers niet om een goed verhaal te schrijven, waaruit blijkt dat hun initiatief aansluit bij de criteria van een vermogensfonds.

Hoe verdiep je je in het beleid van een vermogensfonds? En: wat is het je waard om die bijdrage van dat fonds ‘te verdienen’? Hoe schrijf je een consistente aanvraag? Hoe kun je je onderscheiden van de andere aanvragers? Welke vragen stellen de fondsen en waarom? Hoe houdt je het contact levend? Dat en meer leer je in deze workshop.

Kennismakingsaanbod: Schrijf je nú in voor een eendaagse workshop /training en betaal geen € 398,50 maar slechts € 298,50*

Voor meer informatie over de eendaagse workshops en over onze kortingen* kunt contact opnemen via info@3F-academy.nl of bellen met 0183 56 39 12.

Schrijf je in via de site van de 3F-Academy.

* 3F-Academy is een erkend opleidingen instituut u hoeft dus geen BTW te betalen. Kortingen zijn niet overdraagbaar en zijn niet in combinatie met andere kortingen.

« Terug