Workshop Nalatenschappen

3F Logo.jpg14 november 2023

Datum

14 november 2023

Inhoud

Nalatenschappen vormen nu al de op een na belangrijkste bron van inkomsten voor goede doelen. Dat is geen toeval, maar vooral het resultaat van gerichte campagnes. Henk de Graaf legt, aan de hand van zijn rijke praktijkervaring uit, wat grote én kleinere non-profits moeten doen om de boot niet te missen. Aan bod komen zowel de juridische aspecten als de wervingsactiviteiten. Welke acties kan een goed doel ontplooien om meer geïnteresseerden te krijgen en uiteindelijk meer nalatenschappen? Wat moet de organisatie in huis organiseren en wat kan bij anderen neergelegd worden.

Docent: Henk de Graaf
Datum: 14 november 2023
Kennismakingsaanbod: Schrijf je nú in voor een eendaagse workshop /training en betaal geen € 398,50 maar slechts € 298,50*

Na afronding van deze workshop ontvang je het deelcertificaat: Beroepsopleiding Fondsenwerving A profiel Individueel.

Voor meer informatie over de eendaagse workshops en over onze kortingen* kunt contact opnemen via info@3F-academy.nl of bellen met 0183 56 39 12.

*3F-Academy is een CRKBO Erkend Opleidingen Instituut, u hoeft dus geen BTW te betalen. De kortingen zijn niet overdraagbaar en zijn niet in combinatie met andere kortingen.

« Terug

Close