Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Leren van een sector onder vuur

1 augustus 2015

Ook dit jaar bezocht Nassau Fundraising de National Fundraising Convention, samen met een groep Nederlandse fondsenwervers. In de UK loopt fondsenwerving qua ontwikkeling enkele jaren voor op ons land. Het congres is dan ook de uitgelezen plek om te voorspellen wat ons staat te wachten. Veel sessies zijn praktijkgericht, wat het gemakkelijk maakt de learnings te vertalen naar het dagelijkse werk. Daarnaast is het ontzettend leuk om tijdens de reis intensief met collega’s (zie de foto) uit eigen land te sparren.

door Gastauteur

De fondsenwervingssector in de UK ligt onder vuur. De kritiek op de massale inzet van traditionele fondsenwervingstechnieken, zoals direct mailings, is ongezouten en wordt breed uitgemeten in de landelijke media. De invloed hiervan op goede doelen is niet gering. Dat was goed te merken tijdens de National Fundraising Convention, het grootste fondsenwervingscongres van Europa. Het was dan ook regelmatig onderwerp van gesprek onder de Nederlandse fondsenwervers die het congres bezochten.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Kennis IoF Vf 17-4 National Fundraising Convention Olive Cook

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close