Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nationale Vakdag Fondsenwerving 2015

1 augustus 2015

De laatste jaren is het niet meer vanzelfsprekend dat de wervingsopbrengsten stijgen. Een groeiend aantal organisaties heeft te maken met stabilisering of zelfs daling. Het wervende werk is er de afgelopen jaren niet gemakkelijker op geworden. 

door Jaap Zeekant

Daar hebben we in ons jubileumnummer (VFW nummer 100) uitgebreid over geschreven. Directies van fondsenwervende instellingen moeten zich realiseren dat je dat vak alleen succesvol kunt beoefenen als er ook wordt geïnvesteerd in opleiding en training. Juist nu is het zaak elke kans aan te grijpen om je kennis bij te spijkeren en kansen te zoeken in wervingsmethodes waar je tot nog toe minder in thuis was. Pak die kansen op de Vakdag Fondsenwerving 2015.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Kennis Vakdag Fondsenwerving VakdagFW15 Vf 17-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close