Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Nationale Vakdag Fondsenwerving 2015

Kennis

1 augustus 2015

De laatste jaren is het niet meer vanzelfsprekend dat de wervingsopbrengsten stijgen. Een groeiend aantal organisaties heeft te maken met stabilisering of zelfs daling. Het wervende werk is er de afgelopen jaren niet gemakkelijker op geworden. 

door Jaap Zeekant

Daar hebben we in ons jubileumnummer (VFW nummer 100) uitgebreid over geschreven. Directies van fondsenwervende instellingen moeten zich realiseren dat je dat vak alleen succesvol kunt beoefenen als er ook wordt geïnvesteerd in opleiding en training. Juist nu is het zaak elke kans aan te grijpen om je kennis bij te spijkeren en kansen te zoeken in wervingsmethodes waar je tot nog toe minder in thuis was. Pak die kansen op de Vakdag Fondsenwerving 2015.

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vakdag Fondsenwerving VakdagFW15 Vf 17-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is journalist, fondsenwerver en ondernemer. Hij was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving en ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector. Sinds ruim 45 jaar is Jaap serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.

Close