Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Teruglezen: liveblog van de Nationale Vakdag fondsenwerving 2019

28 maart 2019

In het Maasgebouw van de Kuip in Rotterdam vond op 28 maart 2019 de twaalfde editie van de Nationale Vakdag fondsenwerving plaats: hét evenement voor de fondsenwervende sector, met verschillende nationale en internationale (top)sprekers, rondetafelsessies en een grote beursvloer. Ons redactieteam deed live verslag van het evenement:

Vakdag in de Kuip in Rotterdam.
Vakdag in de Kuip in Rotterdam. © Caroline Vlietstra

door Anouk Blom, Caroline Vlietstra, Marijn Thijs

Ziet u geen foto's bij de tweets in het liveblog? Voeg fondsenwerving.nl toe aan uw 'trusted sites' bij uw AdBlocker of TrafficBlocker extensies voor de optimale weergave van het liveblog.

Meer over Vakdag Fondsenwerving Verslag vakdag 2019 Liveblog

Anouk Blom

Journalist Vf

Anouk deed haar journalistieke opleiding aan de Christelijke Hogeschool Windesheim. Ze heeft na haar opleiding gewerkt als tekstschrijver voor o.a. ANWB en GVB Amsterdam. Ze was ook actief als redacteur/verslaggever voor weekblad Privé en lifestylredacteur bij RTL Boulevard. Momenteel werkt ze freelance o.a. voor het GVB (vervoersbedrijf Amsterdam). Anouk is lid van de redactie van Vakblad fondsenwerving.

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Caroline Vlietstra

Journalist Vf

Caroline is zowel fotograaf als journalist en werkt namens haar eigen bedrijf voor verschillende opdrachtgevers waaronder Veilig Verkeer Nederland, ZUIDAS.magazine, Tirol Werbung, Oranje Boven, Voigt Travel en UIT magazine. Voordat ze als freelancer aan de slag ging, werkte ze 29 jaar bij Dagblad De Telegraaf (TMG). Haar bureau stond op verschillende redacties waarvan de laatste 17 jaar bij de Reiskrant. Caroline is lid van de redactie van Vakblad fondsenwerving.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close