Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Teruglezen: liveblog van de Vakdag fondsenwerving 2022

Reportage

23 juni 2022

In de Rijtuigenloods in Amersfoort vond donderdag 23 juni de dertiende editie van de Vakdag fondsenwerving plaats: hét evenement voor de fondsenwervende sector. Een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling en nieuwe perspectieven. Met meer ruimte voor verdieping, inspiratie en volop gelegenheid elkaar te ontmoeten. De Vakdag fondsenwerving werd dit jaar gezamenlijk georganiseerd door Goede Doelen Nederland en het Vakblad fondsenwerving. Was je er niet bij, of wil je zien hoe de dag was? Redacteur Marijn Thijs verzorgde updates vanaf de dag:

De stands op de Vakdag fondsenwerving 2022.
De stands op de Vakdag fondsenwerving 2022.

door Marijn Thijs

Let op: om het volledige liveblog te kunnen zien, klik in het liveblog op het pijltje rechtsboven!

Zie je geen foto's bij de tweets in het liveblog? Voeg fondsenwerving.nl toe aan uw 'trusted sites' bij uw AdBlocker of TrafficBlocker extensies voor de optimale weergave van het liveblog.

Meer over Vakblad fondsenwerving Vakdag Fondsenwerving Verslag Liveblog Goede Doelen Nederland Congressen Amersfoort Rijtuigenloods Amersfoort Vakdag 2022

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close