Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Marc Damen nieuwe directeur Zonnebloem

16 juni 2017

Marc Damen (45) wordt  de nieuwe directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem. Damen was tot vorig jaar directeur van Diergaarde Blijdorp.

door Redactie Vf

Marc Damen (45) wordt met ingang van dinsdag 1 augustus 2017 de nieuwe directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem. Bij de vrijwilligersorganisatie volgt hij Noud van Rooij op, die met pensioen gaat. Damen was tot vorig jaar directeur van Diergaarde Blijdorp.

De Zonnebloem zet zich al bijna zeventig jaar in voor mensen met een lichamelijke beperking. Damen: “Ik zie er enorm naar uit om bij de Zonnebloem aan de slag te gaan. Het lijkt mij geweldig om me samen met al die betrokken en bevlogen vrijwilligers in te zetten voor mensen met een lichamelijke beperking.”

40.000 vrijwilligers
De Zonnebloem streeft naar een maatschappij waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. Jaarlijks gaan 117.000 mensen, jong en oud, mee met de dagjes uit en aangepaste vakanties van de vereniging. 40.000 vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in bij de 1.300 lokale Zonnebloemafdelingen.

Bron: De Zonnebleom

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close