Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Tweede editie DDMA kennissessie e-mail

18 januari 2016

Concrete tips & trics om jouw e-mailings te verbeteren. Wie wil dat nou niet? De eerste editie van deze kennissessie op 1 december was zo succesvol, dat we een tweede organiseren! Tijdens deze DDMA Kennissessie e-mail op dinsdag 16 februari spreken diverse marketeers over hun ervaring met e-mailmarketing binnen hun organisatie. Een ochtend boordevol inspiratie, praktische tips en tricks voor meer resultaat uit je e-mails.

door Redactie Vf

Een e-mail kan altijd beter
Of je nu veel aandacht aan je e-mailactiviteiten besteedt of weinig, iedere e-mail heeft verbeterpunten. In deze sessie, georganiseerd door de DDMA Commissie Events & Awards, krijg je naast een berg inspiratie ook nuttige tips en tricks die je direct kunt toepassen in jouw e-mails. Nick Hansen-Wagensveld van Hogeschool Leiden, Christoph van Beers van PostNL en Saartje de Wit van OHRA/Delta Lloyd delen hun ervaringen:

Christoph van Beers – Online Consultant bij PostNL Christoph is bij PostNL verantwoordelijk voor alle e-mailmarketingprocessen en neemt je mee in de uitdagingen en successen waar een postbedrijf mee te maken heeft op het gebied van de elektronische variant van hun core business.

Saartje de Wit – E-mailmarketeer bij OHRA / Delta Lloyd
Saartje heeft er mede voor gezorgd dat er bij OHRA een volledig geïntegreerd, geautomatiseerd en zelflerend e-mailcampagnesysteem is neergezet, zodat ze op het juiste moment de juiste boodschap naar de juiste klant sturen. Door lef en ondernemersschap te tonen is er op tijd een switch gemaakt naar personalisatie en daarom heeft Saartje de welverdiende titel E-mail vrouw van het jaar 2014 gekregen!

Nick Hansen Wagensveld – Online Marketing & Communicatie Adviseur bij Hogeschool Leiden
Nick is bij Hogeschool Leiden verantwoordelijk vor het volledige online marketing speelveld. Binnen Hogeschool Leiden heeft hij e-mailmarketing groot gemaakt. Tijdens de sessie vertelt hij over de veelzijdige rol van e-mail binnen een onderwijsinstelling en hoe dit op een succesvolle manier op te zetten.

Locatie: DDMA Kantoor, WG Plein 508 1054 SJ Amsterdam

Datum en tijd: 16 februarie (09.30-12:00)

Kosten: DDMA leden GRATIS, Niet leden betalen 99,- euro

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close