Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Stichting Sprank wint MVO Challenge van AFAS Software

11 december 2015

Stichting Sprank heeft met het project Buitengewoon Zorgzaam een geldbedrag van 30.000 euro gewonnen bij de AFAS MVO Challenge, van AFAS Software uit Leusden. In deze challenge, een initiatief om goede doelen en projecten te ondersteunen die buiten de normale donatiekaders van AFAS vallen, gingen acht goede doelen de strijd met elkaar aan. “Fantastisch dat AFAS helpt om de woonwens van jongvolwassenen met een verstandelijke beperking uit te laten komen”, aldus Hillegonda Hop, moeder van een toekomstige bewoner van Buitengewoon Zorgzaam en tijdens de challenge vertegenwoordigster van Stichting Sprank.

door Redactie Vf

Op uitnodiging van AFAS Software bestegen, naast Stichting Sprank ook de volgende organisaties het podium: Let me know!, Stichting Favela Street, Mercy Ships Holland, Stichting Gezinshuis.com, Inspire2liveMusic, Dierenbescherming en Stichting BedtimeStories. Elk goed doel ging met een mooi geldbedrag naar huis. “We zijn er trots op dat we dit evenement voor de derde keer kunnen organiseren en op die manier verschillende goede doelen kunnen ondersteunen”, vertelde Piet Mars, Lid Raad van Bestuur bij AFAS Software. “Dat deze doelen in eerste instantie niet direct binnen de donatiekaders vallen, maakt ze niet minder sympathiek en urgent voor de samenleving.”

Direct uit het hart
Dit jaar bestond de jury van de challenge uit Jocelyn Nassenstein Brouwer, Bestuurder LINDA.Foundation, Jos Geesken, Directeur Huis van de toekomst van Carintreggeland
en Gerben Eversdijk en Piet Mars van AFAS Software. De presentaties werden door de jury beoordeeld op projectinhoud, creativiteit en haalbaarheid. “Het verhaal van Hillegonda Hop, moeder van een toekomstige bewoner van Buitengewoon Zorgzaam, kwam recht uit het hart, was krachtig en concreet. De jury was geraakt door haar persoonlijke verhaal”, aldus Piet Mars. “Buitengewoon Zorgzaam biedt mijn dochter straks een thuis in plaats van een tehuis”, aldus Hillegonda.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close