Jaargang 16, nummer 1

In dit nummer

 • Commissie De Jong: op naar de 'geconditioneerde zelfregulering'

  1 februari 2014 om 09:00

  Toen Jordan van Bergen in het januarinummer van Vakblad Fondsenwerving met zijn sombere voorspellingen (klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2) kwam over de rol van de overheid, had ik niet gedacht dat hij zo snel al gelijk zou krijgen. Ik had trouwens ook nooit gedacht nog eens gevoelens van heimwee te krijgen, alleen al bij de gedachte dat het Centraal Bureau Fondsenwerving in de huidige vorm gaat verdwijnen. Zoveel bereikt als fondsenwervingssector. Zo weinig respect ervoor.

  Lees meer over "Commissie De Jong: op naar de 'geconditioneerde zelfregulering'"
 • Waar blijven non-profits met hun affiliatemarketingstrategie?

  1 februari 2014 om 07:00

  Wat voor het succesvol inzetten van verschillende marketinginstrumenten voor commerciële organisaties geldt, gaat ook bijna altijd op voor non-profitorganisaties. Maar op het gebied van crossmediale marketingacties blijven ze ver achter bij commerciële partijen.

  Lees meer over "Waar blijven non-profits met hun affiliatemarketingstrategie?"
 • Rein Lander laat zien dat professional ook vrijwilliger kan zijn

  1 februari 2014 om 07:00

  We zijn een vakblad voor professionals in de fondsenwerving. Meestal zijn dat de mensen in dienst van een fondsenwervende instelling. Maar we komen ook vrijwillige professionals tegen, zoals Rein Lander (75), met een indrukwekkende staat van dienst.

  Lees meer over "Rein Lander laat zien dat professional ook vrijwilliger kan zijn"
 • Online is een wereld van details

  1 februari 2014 om 07:00

  Eind vorig jaar splitste Mobillion zich af van moederbedrijf Telegraaf Media Groep. Mobillion richt zich voortaan geheel op fondsenwervende instellingen.

  Lees meer over "Online is een wereld van details"
Close