Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

De wetten van direct marketing blijven gewoon van kracht

1 februari 2014

Ik kom hem al een jaar of twintig tegen in de goededoelensector: direct marketeer en fondsenwerver Herman Vransen. Een van de nestors in dm, een expert die met zijn tijd is meegegaan.

door Jaap Zeekant

Herman is nu ongeveer net zo oud als ik, laten we zeggen voor in de zestig. 'Je zou het hem niet geven' is op hem volledig van toepassing en hij piekert er nog niet over om te stoppen. Maar hij heeft wel nagedacht over hoe hij zijn ervaring en kennis gaat gebruiken in deze, 'laatste fase van mijn maatschappelijke carrière', zoals hij het uitdrukt. Een afscheidsinterview kon het dus niet worden en dat is maar goed ook, dat kan altijd nog. Herman: "Deze fase is het moment voor mij en zakenpartner Jeroen Kimmel na te denken over wat dat betekent voor PSI Vransen, hoe ik de komende jaren het beste kan worden ingezet."

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Jeroen Kimmel PSI Vransen Herman Vransen Vf 16-1

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close