Advertentie

GivingTuesdayNL 2020

Koers Houden is van cruciaal belang

Kennis

1 september 2015

In ons land zijn talloze stichtingen, corporaties en verenigingen. Hun bestuurders en leden zijn begaan met ons lot. De meesten besteden hun tijd vrijwillig. Hoewel er onduidelijkheid bestaat over het aantal vrijwilligers dat erbij betrokken is, zien we nog niet dat het aantal instellingen kleiner wordt. We hoeven ons dan ook nog geen zorgen te maken over dit aspect van het maatschappelijk middenveld.

door Maarten de Vries

"Als fondsenwervers zijn we daarin ook niet geïnteresseerd. Het gaat ons primair om hoe we dit alles financieel draaiend houden. Daarvoor hebben we methoden nodig waarmee wij een koers kunnen uitzetten en vast kunnen houden.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Filantropie Vf 17-5 Balanced Scorecard David Norton Maatschappelijk Middenveld Robert Kaplan
Close