Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Filantropie-nieuws over de grens: juli 2021

Nieuws

24 augustus 2021

Het Vakblad fondsenwerving richt voor een nieuwe webrubriek de pijlen op het buitenland. Want ook buiten de grenzen bestaat er natuurlijk een bruisende goededoelenwereld, waar van alles gebeurt dat het vermelden waard is. De internationale round-up van juli 2021:

door Marijn Thijs

1) Bill & Melinda Gates Foundation: de stand van zaken

Eerder dit jaar kondigde het filantropie power couple Bill & Melinda Gates aan te gaan scheiden. Toen vroegen mensen zich af wat er met de Foundation zou gaan gebeuren als zij niet langer samen zouden werken. Nu is bekend geworden dat de Foundation hun Raad van Bestuur per januari 2022 uit gaat breiden. Het stel - op dit moment de enige leden nadat Warren Buffett in juni opstapte – blijft nog twee jaar als voorzitters actief. Mocht dat naderhand niet meer werkbaar zijn, stapt Melinda op.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Europa Verenigde Staten Civil Society Nalatenschappen Filantropie België Duolegaat Coronavirus CoVid-19 Bill & Melinda Gates Foundation Maatschappelijk Middenveld Internationale round-up Balkan China National Recovery and Resilience Plan

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close