Jaargang 17, nummer 6

In dit nummer

 • Bijzonder gewoon

  12 oktober 2015 om 09:00

  De kans is groot dat je nog nooit van Brandon stanton hebt gehoord. toch weet ik zeker dat hij een beslissende rol gaat spelen in de huidige vluchtelingencrisis.

  Lees meer over "Bijzonder gewoon"
 • Veel fondsenwervende organisaties weten niet wie ze zijn

  1 oktober 2015 om 07:00

  Er is altijd voldoende geld, het zit alleen in de verkeerde zakken. En soms weet je niet meer in welke. Vaker weet je niet wie er nog over voldoende geld zou beschikken. In het eerste geval kan je nog eens in het adressenbestand kijken wie er weer eens herinnerd moet worden om voor jouw doel te geven. Naam, adres en woonplaats zijn dan voldoende. Zulke gegevens voldoen niet als je op zoek moet naar nieuwe gevers.

  Lees meer over "Veel fondsenwervende organisaties weten niet wie ze zijn"
 • Hart voor fondsenwerving

  1 oktober 2015 om 07:00

  In het verleden ben ik zo’n twintig jaar actief geweest als directielid en fondsenwerver voor een organisatie van blinden en slechtzienden, de Nederlandse Hartstichting en de Nederlandse Brandwonden Stichting. Vanuit die functies heb ik veel gezondheidsgoededoelen leren kennen, net als in de jaren daarna toen ik me geheel kon wijden aan het Vakblad Fondsenwerving.

  Lees meer over "Hart voor fondsenwerving"
 • De vele voordelen van techsoup

  1 oktober 2015 om 07:00

  In een vorig nummer wees Arno Kensen nog eens op de gratis diensten van ‘Google voor non-profits’. Deze keer kijken we naar wat TechSoup te bieden heeft. Daarbij komt Google overigens ook weer om de hoek kijken.

  Lees meer over "De vele voordelen van techsoup"
Close