Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Bedanken bevordert de loyaliteit van donateurs

12 december 2023

Bedanken is belangrijk om de relatie met donateurs te behouden. Maar is bedanken ook onderdeel van de fondsenwervende strategie bij goede doelen en maatschappelijk-culturele organisaties? Vakblad fondsenwerving inventariseerde een aantal voorbeelden en vroeg drie fondsenwervers naar hun visie op bedanken.

In het Greenpeace-kantoor prijkt de Herinneringsboom aan de muur.
In het Greenpeace-kantoor prijkt de Herinneringsboom aan de muur. © Greenpeace

door Petra Hoogerwerf

Jos Willems werkte bij de Postcode Loterij waarna hij overstapte naar KWF Kankerbestrijding. Hij werkte op diverse fondsenwervende gebieden achtereenvolgens bij Greenpeace en MIVA. Nu richt hij zich bij het Liliane Fonds op behoud en loyaliteit. Hij licht toe: ‘Het vakgebied is zo veelzijdig: ik ben nog lang niet overal geweest. Maar nu bij behoud en loyaliteit kun je echt de diepte in.’

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Greenpeace Elly Lont Relatiebeheer Bedankt Personalisatie Vrienden Retentie Artis VF 25-6 Liliane Fonds Baltazar Prinsen Bedankfilmpje Bijeenkomsten Herinneringsboom Jos Willems Maud Singelenberg Vrienden van Artis

Petra Hoogerwerf

Hoofdredacteur

Petra Hoogerwerf is sinds 6 september 2021 hoofdredacteur van het Vakblad fondsenwerving. Ze is pionier op het gebied van fondsenwerving in Nederland. Ze richtte de eerste opleiding op en is een veel gevraagd spreker. Tevens schreef ze de bestsellers Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart en Échte winst, ondernemen met impact.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close