Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

QuickScans van fondsenwervingprogramma’s: nalatenschappen, major- en middledonorwerving

4 januari 2024

De Vakdag fondsenwerving is dé plek voor fondsenwervers om kennis op te doen en ervaringen en tips uit te wisselen. Veel deelnemers komen er ook om nieuwe inspiratie en energie op te doen om daarmee weer volop aan de slag te gaan met het verder verbeteren van de fondsenweving van hun organisatie. Hans Broodman en Willemijn Bergsma bespreken de resultaten van de quickscans die in de Royal Bar werden ingevuld.

door Hans Broodman, Willemijn Bergsma

QuickScans

Voorafgaand aan de Vakdag ontwikkelde Nassau Fundraising drie QuickScans. Daarbij kozen zij ervoor om de focus te leggen op drie onderdelen van fondsenwerving, namelijk middledonorwerving, majordonorwerving en het werven van nalatenschappen. De deelnemers aan de Vakdag konden de vragen van de QuickScans ter plekke invullen en kregen daarmee een goed beeld van hun huidige situatie. Alle bezoekers zouden zo de mogelijkheid krijgen erachter te komen wat hun grootste stap vooruit is in het verbeteren van hun fondsenwerving.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Stichtingen Vakdag Fondsenwerving Nassau Fundraising Major Donors Nalatenschappen Fondsenwerving Marktonderzoek Programma Hans Broodman Inzicht Middle donors VF 25-6 Quickscans Willemijn Bergsma

Willemijn Bergsma

Willemijn Bergsma heeft de afgelopen jaren gewerkt als project- en accountmanager bij zowel profit- als non-profitorganisaties. Centraal staat voor haar het opbouwen en onderhouden van relaties. Sinds dit jaar is Willemijn onderdeel van het team van Nassau.

Hans Broodman

Hans Broodman is sinds 2013 als partner verbonden aan Nassau. Daarvoor heeft hij voor veel non-profitorganisaties gewerkt. Bij Nassau kan hij zijn ervaring als hoofd fondsenwerving, interim-manager, trainer en coach goed inzetten om de mensen die werken bij non-profitorganisaties te helpen hun doelen en ambities te realiseren.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close