Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Boekrecensie: 'Geven is Leven' van Wim de Bundel

10 november 2021

Geven is Leven is een inspirerend boek dat de wereld van goede doelen, sport en het bedrijfsleven hartstochtelijk beschrijft. Wim de Bundel vertelt het verhaal over hoe hij Delta Lloyd op sleeptouw nam om extreem klantgericht te worden. Door topsporters als voorbeeld te nemen, wist hij intern een cultuurverandering te bereiken én klantgerichtheid duurzaam te borgen.

door Petra Hoogerwerf

Zijn contacten met onder anderen Lobke Berkhout, Bibian Mentel en Esther Vergeer bieden een boeiend kijkje in de mindset van topsporters. Hun visie geeft de medewerkers van Delta Lloyd richting én stimulans. De Bundel beschrijft aan de hand van voorbeelden, hoe tijdens deze periode zijn passie om te geven en zich in te zetten voor goede doelen ontstaan is.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Boek Wim de Bundel Geven is Leven Vf 23-5 Boekrecensie

Gerelateerde berichten

Petra Hoogerwerf

Hoofdredacteur a.i.

Petra Hoogerwerf is sinds 6 september 2021 hoofdredacteur a.i. van het Vakblad fondsenwerving. Ze is pionier op het gebied van fondsenwerving in Nederland. Ze richtte de eerste opleiding op en is een veel gevraagd spreker. Tevens schreef ze de bestsellers Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart en Échte winst, ondernemen met impact.

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close