60 Jaar Junior Chamber International in Nederland

Impact

16 april 2019

De Junior Chamber International heeft reden om feest te vieren. Het is namelijk 60 jaar geleden dat de Nederlandse afdeling van JCI officieel het levenslicht zag. Voor Vakblad fondsenwerving het moment voor een kijkje in het verleden en een blik op de toekomst. Welke projecten heeft JCI verwezenlijkt en wat zijn de plannen voor de nabije toekomst?

Dinner at the Sky.
Dinner at the Sky.

door Caroline Vlietstra

De Junior Chamber International is een wereldwijde netwerkorganisatie die de young professional (tot 40 jaar) de kans biedt zich te ontwikkelen, en een internationaal netwerk op te bouwen. Door middel van maatschappelijke projecten zetten de leden zich in voor de samenleving, waaronder ook heel veel acties voor goede doelen. De internationale organisatie heeft circa 200.000 leden in ongeveer 120 landen. JCI Nederland telt bijna 2.500 leden, verdeeld over zo’n 100 lokale verenigingen, Kamers genoemd.

Abonneer je op fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in

Caroline Vlietstra

Journalist Vf

Caroline is zowel fotograaf als journalist en werkt namens haar eigen bedrijf voor verschillende opdrachtgevers, waaronder Veilig Verkeer Nederland, LEVEN Magazine, Tirol Werbung en Voigt Travel. Daarvoor werkte 29 jaar bij de Telegraaf (TMG), waar haar bureau op verschillende afdelingen stond: ze was deel van de redacties Sport, Binnenland, Buitenland en Internet. Caroline is lid van de redactie van Vakblad fondsenwerving.