Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Whooz

Boek: Korte Wijsheden

30 april 2016

Het nieuwe boek van Kay Sprinkel Grace is een klein juweel. Het heet niet voor niets The busy Volunteer’s guide to Fundraising want het is een dun boekje (ruim honderd pagina’s) dat in 43 hoofdstukken korte en krachtige wijsheden neerzet over fondsenwerving.

door Jolan van Herwaarden

Kay’s jarenlange ervaring en ongebreidelde enthousiasme zijn zichtbaar en zelfs voelbaar in elk woord en elke zin. Met hoofdstuktitels als It Takes money to Raise Money of All gifts deserve heartfelt gratitute zorgt dit boekje voor vele hapklare brokken voor alle mensen die iets met fondsenwerving te maken hebben. Natuurlijk is het weer eens goed om alles te horen als ervaren fondsenwerver, maar dit werkje is vooral goed voor bestuursleden, vrijwilligers, receptiemedewerkers, programmaleiders, projectmanagers en alle andere collega’s die wel te maken hebben met donateurs maar fondsenwerving niet als hoofdtaak hebben. Want het toont in een sneltreinvaart alle kernwijsheden die men nodig heeft voor een algemeen begrip over de wereld van giften, donateursmotivaties, evenementen en vermogende particulieren.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Boeken Kennis Vf 18-3

Jolan van Herwaarden

Gastauteur

Jolan van Herwaarden maakt o.a. als fondsenwerver, adviseur en trainer al jaren deel uit van de internationale gemeenschap die het opneemt tegen hiv/ aids. Jolan is ook nauw betrokken bij Vakblad Fondsenwerving, o.a. als lid van het Congresteam.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close