Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Bezoekersvoorwaarden

1. Organisatie

Events worden georganiseerd en aangeboden door Fondsenwerving.nl BV (de “Organisatie” of “Wij”), gevestigd aan de Keizersgracht 241, 1016 EA Amsterdam, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 70103585.

2. Annulering, wijziging & restitutie

 1. De Organisatie behoudt zich het recht voor om (i) de Bijeenkomst te annuleren, (ii) de datum, het tijdstip en/of de locatie van de Bijeenkomst te wijzigen en (iii) deze Bezoekersvoorwaarden eenzijdig te wijzigen waarbij de gewijzigde Bezoekersvoorwaarden vervolgens nadat U hierover bent geïnformeerd met onmiddellijke ingang van toepassing zijn op de Bijeenkomst.
 2. De Organisatie behoudt zich het recht voor om in geval van wijziging van de datum van de Bijeenkomst het aankoopbedrag van Uw toegangsbewijs te restitueren.
 3. Indien U verhinderd bent of niet aanwezig bent op de Bijeenkomst, vindt er geen restitutie van de door U betaalde toegangsprijs plaats. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild en evenmin vindt restitutie van de toegangsprijs plaats, tenzij de Organisatie anders besluit. Het herroepingsrecht is niet van toepassing.
 4. Tenzij per geval door ons anders aangegeven zijn onze events uitsluitend toegankelijk voor non-profitorganisaties en uiteraard diegenen die op de beurs of in de programmering een rol spelen, zoals sprekers, moderatoren, standbezetting en sponsoren.

3. Toegang

 1. Het is alleen mogelijk de Bijeenkomst te betreden indien U zich hiervoor heeft aangemeld, waarbij ook nog op de Bijeenkomst zelf de mogelijkheid bestaat om U bij binnenkomst voor de Bijeenkomst aan te melden. U dient de op de Bijeenkomst bij de registratiebalie verkregen “bezoekersbadge” tijdens uw gehele verblijf op de Bijeenkomst zichtbaar te dragen.
 2. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om U de toegang tot de Bijeenkomst te weigeren zonder opgaaf van redenen.
 3. U betreedt de Bijeenkomst en neemt deel aan activiteiten op de Bijeenkomst op eigen risico. De aanwijzingen van de Organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd. De Organisatie is gerechtigd om U, indien U zich niet houdt aan de Bezoekersvoorwaarden of indien U de orde verstoort of dreigt te verstoren, te (laten) verwijderen van de Bijeenkomst. In een dergelijk geval heeft U geen recht op een schadeloosstelling.
 4. De eigenaar van de locatie waar de Bijeenkomst zal plaatsvinden kan in aanvulling op deze Bezoekersvoorwaarden ook nog eigen (huis)regels van toepassing verklaren op uw bezoek.

4. Gebruik beeldmateriaal voor promotiedoeleinden

Het is mogelijk dat U op de Bijeenkomst wordt gefilmd en/of gefotografeerd. Wij hebben het recht dit beeldmateriaal te gebruiken voor reclame-uitingen en/of communicatie van de Organisatie die verband houden met de Bijeenkomst.

5. Kosten

 1. ​Bezoekers gaan akkoord met eventueel aan hun bezoek verbonden kosten.
 2. Als bij een controle achteraf blijkt dat een bezoeker geen recht had op gratis entree, danwel een ander gekozen ticket, dan behoud de organisatie zich het recht voor om alsnog entreekosten in rekening te brengen.
 3. Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk te controleren of zij recht hebben op het gekozen ticket. 

6. Aansprakelijkheid

De Organisatie accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor welke schade dan ook die door U wordt geleden op of in het kader van de Bijeenkomst, waaronder begrepen maar niet uitsluitend vermissing en/of beschadiging van goederen.

7. Toepasselijk recht en bevoegde rechter

 1. Op deze Bezoekersvoorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. 
 2. Alle geschillen die voortvloeien uit of samenhangen met deze Bezoekersvoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht.

8. Diversen

8.1 Medewerkers werkzaam voor een stichting, vereniging, of als zzp’er voor een non-profit, zijn gerechtigd om de door de Fondsenwerving.nl B.V. georganiseerde bijeenkomsten - alsmede het jaarlijks georganiseerde congres ‘Vakdag Fondsenwerving’ - bij te wonen, zulks echter onder de nader door de Uitgever te stellen condities en voorwaarden.

8.2 Medewerkers van commerciële organisaties en zzp'ers zijn slechts gerechtigd bijeenkomsten bij te wonen zoals de Vakdag Fondsenwerving, of andere events georganiseerd door Fondsenwerving.nl B.V. na aanschaf van het juiste commerciële of zzp'er ticket type. Zij hebben nooit recht op gratis toegang, ook niet als zij abonnee van Vakblad fondsenwerving zijn. 

Lid worden

Je wilt lid worden van Vf? Er zijn een aantal manieren waarop dat kan.

Je hebt al een account

Als je al langer gebruik maak van fondsenwerving.nl kan het goed zijn dat je al een account hebt. Log dan in met je gegevens. Vervolgens kun je in jouw profiel een upgrade uitvoeren naar het door jouw gewenste lidmaatschap. Hieronder hebben we een instructievideo waarop je precies kunt zien hoe dit in z'n werk gaat.

Vacatures plaatsen

Wil je ook vacatures voor jouw organisatie plaatsen op fondsenwerving.nl? Hier lees je hoe dat in z'n werk gaat.

Al zo lang als dat fondsenwerving.nl bestaat is er de mogelijkheid om vacatures voor je eigen organisatie te plaatsen. Met een bereik van maandelijks ruim 20.000 unieke bezoekers dus een goede plek om je vacatures in het hart van de doelgroep uit te zetten.

Plaatsing en het lidmaatschap

Iedereen met een compleet-lidmaatschap of een organisatielidmaatschap kan gratis onbeperkt vacatures plaatsen op fondsenwerving.nl. Lees hieronder de voorwaarden. Meer informatie over het lidmaatschap? Kijk dan hier.

Hoe plaats je een vacature?

In deze video laten we je zien hoe je vanuit jouw profiel een vacature kunt plaatsen voor jouw organisatie.

Voorwaarden van plaatsing

Er zijn een aantal voorwaarden die gelden voor de plaatsing van vacatures, namelijk:

 • Je hebt een compleet- of een organisatielidmaatschap.

 • Je bent geen commerciële dienstverlener

 • De werving & selectie is niet uitbesteed aan commerciële dienstverlener 

 • Het zijn vacatures voor posities bij non-profits, stichtingen en anbi’s op het gebied van fondsenwerving, marketing, directie, bestuur, communicatie en (speciale) vrijwilligerstaken.

In alle andere gevallen is plaatsing niet gratis. Je kunt dan je vacature insturen per mail naar vakblad@fondsenwerving.nl.

Vacatures kunnen ten alle tijden zonder opgaaf van reden worden geweigerd.

Commerciële organisaties en intermediairs

Plaatsing door commerciële intermediairs kan uitsluitend via vakblad@fondsenwerving.nl.

Advies over fondsen en subsidies

Geven wij advies over fondsenwerving of subsidieaanvragen?

Het korte antwoord is nee. Vakblad fondsenwerving is het inspirerende vaktijdschrift voor de filantropische sector in Nederland. We zijn onafhankelijk, maar we zijn er wel voor de sector.

Vf bevat nieuws, kennis en infor­matie over fondsenwerving en de mensen die daarbij betrokken zijn, in Nederland en Vlaanderen. Vf brengt achtergronden, analyses, tendensen, ontwikkelingen, interviews, reportages, onderzoeks­rapportages, columns, cases, wetenswaardigheden, human interest en het actuele overzicht van vakopleidingen en de agenda-items.

Het is zeker mogelijk dat in onze publicaties uitleg staat over het aanvragen van subsidies bijvoorbeeld. Doe daar dan eventueel je voordeel mee. Maar anders dan wat we schrijven is het niet mogelijk om bij ons verder uitgebreid advies in te winnen.

Gratis lezen op fondsenwerving.nl

Niet alle berichten zijn zomaar te lezen. Zeker de meeste verdiepingsberichten niet. Kun je die ook gratis lezen?

Gratis lezen kan

Op fondsenwerving.nl plaatsen we dagelijks nieuwsberichten uit de goede doelen/filantropische sector. De meeste van deze nieuwsberichten kun je gratis lezen. Dat is onze service naar de sector. 

En de verdieping dan?

We werken bij fondsenwerving.nl met een volwaardige redactie om hoogwaarde content aan te kunnen bieden. Dat zijn onze verdiepingsartikelen. Hierin gaan we voorbij de waan van de dag, en dieper in op de achtergronden bij het nieuws. Wil je deze artikelen ook lezen? Dat kan. De eerste vier artikelen kun je gratis lezen. Die krijg je van ons cadeau. Je moet je alleen wel eerst registreren en ingelogd zijn. Heb je nog geen account? Dan kun je je hier registreren.

Wil je meer lezen?

Wil je na de eerste vier artikelen kunnen blijven lezen? Wordt dan lid. Met een relatief bescheiden bijdrage is het voor ons mogelijk een professionele redactie te voeren die onafhankelijk opereert. Bekijk hier de diverse mogelijkheden om lid te worden.

Kortingen

Leden van Vakblad fondsenwerving kunnen gebruik maken van diverse kortingen.

Lid zijn van Vf brengt voordelen met zich mee. Zo heb je onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl. Maar zo bieden onze partners ook kortingen aan waar jij gebruik van kunt maken.

3F-Academy

Partner van Vf, de 3F-Academy, biedt onze leden ook kortingen aan die te gebruiken zijn voor de diverse opleidingen en workshops die zij aanbieden. De voorwaarden van de 3F-Academy zijn van toepassing.

Type opleiding

Korting

Workshop

€ 100,-

Topcollege

€ 150,-

Introductiecursus

€ 200,-

A-opleiding

€ 300,-

B-opleiding

€ 600,-Om van deze korting gebruik te maken, heb je jouw Vf-accountnummer nodig. Weet je niet wat jouw accountnummer is? Je kunt het terugvinden in je profiel op fondsenwerving.nl.

Wachtwoord resetten

Hoe reset je je wachtwoord op fondsenwerving.nl

Als je het wachtwoord van je Vf-account bent vergeten moet je deze resetten. Je kunt dit zelf doen via je de inlogpagina op fondsenwerving.nl. Onder het veld voor je wachtwoord staat de link om te resetten.

Een nieuw wachtwoord aanvragen

Je kunt ook hier klikken dan kom je rechtstreeks op de pagina om een nieuw wachtwoord te maken.

E-mail

Nadat je jouw wachtwoord hebt gereset ontvang je een e-mail met een unieke link. Die link brengt je naar de wijzigingspagina voor je wachtwoord.

In de video hieronder zie je hoe het wijzigen vanaf daar verloopt.

Nadat je jouw wachtwoord hebt aangepast ben je gelijk weer ingelogd. Je hoeft dus. niet opnieuw in te loggen en je kunt gelijk doorgaan naar je profiel.

Waar vind ik mijn lidmaatschapsnummer

Lees hier hoe je jouw lidnummer kunt vinden.

Je lidmaatschapsnummer is jouw persoonlijke nummer gekoppeld aan je lidmaatschap bij Vakblad fondsenwerving & fondsenwerving.nl

Dit nummer heb je soms nodig om bepaalde zaken te regelen.

Wanneer je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de kortingen bij de 3F-Academy. 

Je vindt jouw nummer door in te loggen op je profielpagina. Onder je profielgegevens vindt je bovenaan je Vf-accountnummer. Dat is jouw lidmaatschapsnummer. 

Op die video hieronder zie je een gedetailleerde instructie waar je het nummer vindt.

Facturen downloaden

Lees hier waar je jouw factuurhistorie kunt terugvinden.

Je meest recente factuur kun je altijd terugvinden in je account op fondsenwerving.nl.

Factuurhistorie en status

Naast de meest recente factuur vindt je in je account ook alle oude facturen. Tevens kun je daar ook zien of je nog een openstaande nota hebt. In de video hieronder zie je precies waar je facturen te vinden zijn.

Kom je er toch niet uit? Of ontbreekt er volgens jou een factuur? Stuur dan een bericht naar de ledenservice middels dit formulier.

Adres wijzigen

Hier lees je hoe je jouw adres kunt wijzigingen.

Adreswijziging doorgeven

Je kunt een adreswijziging op twee manieren doorgeven. De snelste manier is door in te loggen in je account en via je profielpagina je adres te wijzigen. Vul je nieuwe gegevens in en kies voor opslaan. 

Lukt het niet? Of liever een e-mail sturen naar onze servicedesk om het in orde te maken? Gebruik het contactformulier op onze servicepagina.

Lidmaatschap opzeggen

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen maar weet je niet hoe? Hier lees je hoe je kunt opzeggen.

Opzeggen vinden we natuurlijk jammer. Maar uiteraard is het geen enkel probleem.

Omdat een lidmaatschap alleen digitaal kan worden afgesloten kan het ook alleen digitaal, per e-mail, worden opgezegd.

Om je lidmaatschap op te zeggen stuur je een e-mail naar de ledenservice. Je ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging, waarna we zo snel mogelijk je verzoek zullen verwerken. Zodra we je opzegging hebben verwerkt ontvang je van onze een bevestiging met daarin de einddatum van je lidmaatschap. 

Let op

Als je geen bevestiging van ons hebt ontvangen dat we je opzegging hebben verwerkt, dan is dit dus niet gebeurd. Dan kan het dus zijn dat je opnieuw een factuur voor de verlenging ontvangt. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk om in de gaten te houden dat je een bevestiging hebt ontvangen. Trek dus eventueel aan de bel als je niet binnen twee weken de bevestiging van je opzegging hebt ontvangen.

Opzegtermijn

Lidmaatschappen dienen 30 dagen voor het einde van de looptijd te zijn opgezegd. Anders worden ze automatisch verlengd voor de geldende lidmaatschapsperiode.

Nieuwsbrieven

Wanneer je jouw lidmaatschap opzegt ben je niet automatisch uitgeschreven voor de nieuwsbrieven. Als je ook geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen dan kun je onderaan de volgende nieuwsbrief die je ontvangt gebruik maken van de 'unsubscribe' link. 

Deadlines Vakblad fondsenwerving

Voor het aanleveren van kopij, advertenties, of andere redactionele zaken

Gedurende het jaar hebben we voor Vf diverse deadlines. Je vindt de actuele sluitingsdata voor advertenties e.d. altijd op onze deadline pagina.

Inloggen in de app

Als je lid bent van Vf kun je inloggen in de app om gratis je magazines te lezen.

Leden van Vf ontvangen onder andere het Vakblad fondsenwerving. Als je in de Vf Mag app het magazine digitaal wilt lezen moet je het in de app downloaden. 

Om gratis te kunnen downloaden zul je eerst met je reguliere Vf account moeten inloggen. Hieronder zie je in een video hoe dat in z'n werk gaat. 

Inloggen

Nadat je de app voor het eerst hebt geopend zul je rechtsboven in de hoek een icoontje van een poppetje zien. Als je daarop klikt kom je bij het loginscherm. Je hoeft slechts eenmaal in te loggen. De instellingen worden daarna opgeslagen.

Close