Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Goede doelen over doneren met cryptocurrency

8 mei 2023

Vorige week schreef Vakblad fondsenwerving over cryptodoneren: de toekomst voor goede doelen, of wegen de voordelen niet op tegen de bezwaren? Deze week zijn het Nederlandse Rode Kruis en Fonds Gehandicaptensport aan het woord over hun ervaringen met cryptocurrency.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Shutterstock // KanawatTH

door Petra Hoogerwerf

Bastiaan van Blokland, woordvoerder Nederlandse Rode Kruis: 

‘Het Rode Kruis wil zich positioneren als goed doel dat bijzonder veel aandacht besteedt aan innovatie. Vanwege het toenemende aantal bitcoinbezitters menen wij dat het interessant is om ook voor hen een passende doneermethode te ontwikkelen. Dit sluit bovendien aan bij ons innovatieve karakter. We denken dat het een hele goede aanvulling is en kan worden op de manier waarop fondsen worden geworven. Dit proces en de ontwikkelingen hierop evalueren we continu en we kunnen de manier van inzamelen via cryptocurrency daarop aanpassen.’

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

βœ” Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
βœ” Korting op diverse opleidingen en trainingen
βœ” Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Rode Kruis Blockchain Fonds Gehandicaptensport Bitcoin Cryptocurrency Vf 25-2 Crypto Bastiaan van Blokland Thijs van den End

Gerelateerde berichten

Petra Hoogerwerf

Hoofdredacteur

Petra Hoogerwerf is sinds 6 september 2021 hoofdredacteur van het Vakblad fondsenwerving. Ze is pionier op het gebied van fondsenwerving in Nederland. Ze richtte de eerste opleiding op en is een veel gevraagd spreker. Tevens schreef ze de bestsellers Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart en Γ‰chte winst, ondernemen met impact.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief πŸ‘‡

Close