Advertentie

Advertentie

Advertentie

Strategische heroverweging fondsenwerving noodzakelijk

Trends

15 januari 2018

Op de Vakdag Fondsenwerving 2018 werden diverse presentaties gegeven over innovatieve  wervingsactiviteiten, van Facebook tot blockchain. Een zo’n presentatie en een rondetafel werden verzorgd door Jaco Booster van Enigma Consulting. Reden voor de redactie om Jaco’s Vakdagoptreden af te ronden met een tweegesprek, waarvan dit artikel de neerslag is

door Gastauteur, Jaap Zeekant

We maken een opeenvolging van nieuwe ontwikkelingen door van regelgeving tot technische innovatie. Het lijkt steeds sneller te gaan. Toch is het niet zozeer het tempo, als wel de impact die soms disruptieve gevolgen heeft tot en grote veranderingen leidt voor fondsenwervende organisaties.

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over PSD Vf 20-1 Blockchain

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is journalist, fondsenwerver en ondernemer. Hij was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving en ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector. Sinds ruim 45 jaar is Jaap serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.

Close