Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Danielle Heere-van den Tweel over fondsenwerving

14 januari 2020

In Vakblad fondsenwerving zetten we de fondsenwervers centraal, met persoonlijke verhalen over wat hen beweegt, waarom ze dit werk doen en hun organisatie kozen. Deze keer: Danielle Heere-van den Tweel, interim-fondsenwerver bij stichting Vrienden van Meander.

Danielle Heere-van den Tweel
Danielle Heere-van den Tweel

door Eva Huson

Aan welke goede doelen geef je zelf?

‘Ik ben vaste donateur bij het KWF Kankerbestrijding en steun een sponsorkindje in Honduras via de organisatie WereldOuders. Ook staat naast mijn voordeur een potje met kleingeld voor collectanten en sponsoracties van kinderen uit de buurt. Aan beide groepen geef ik altijd iets. Verder heb ik een paar jaar terug meegedaan aan de HomeRide, de sponsoractie van het Ronald McDonald Kinderfonds waarbij je in 24 uur van Groningen naar Maastricht fietst. Een geweldige ervaring. Je traint keihard en probeert ondertussen zoveel mogelijk geld op te halen. Ik zat in een team met mijn man en wat vrienden en we hebben geld opgehaald via contante donaties en via een onlineactiepagina. Ook hadden we eigen wielrentenues waarop we de logo’s van bedrijven drukten, in ruil voor sponsoring. Dat werkte heel goed. De fietstocht zelf was loodzwaar en ik heb dan ook niet de volledige 500 kilometer gefietst. Maar het gevoel dat je na zo’n rit hebt, is geweldig. Ik voelde me heel voldaan.’

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Over fondsenwerving Vf 21-8 Vrienden van Meander

Eva Huson

Journalist Vf

Eva Huson (1988) is freelance journalist en schrijft voornamelijk over conflicten, hulp en migratie. Het liefst is Eva op reis om verhalen op te tekenen vanuit het Midden-Oosten of Afrika. Ze publiceert in diverse Nederlandse en Engelstalige media. Voor Vakblad fondsenwerving, waarvoor ze al langer incidenteel schrijft, interviewt Eva onder andere fondsenwervers over hun eigen geefgedrag.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close