Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Jessica George over fondsenwerving

17 november 2020

In Vakblad fondsenwerving zetten we de fondsenwervers centraal, met persoonlijke verhalen over wat hen beweegt, waarom ze dit werk doen en hun organisatie kozen. Deze keer: Jessica George, Senior Fondsenwerver bij VluchtelingenWerk: 'Ik kan niet werken voor een bedrijf waar winst maken de enige drijfveer is.'

Jessica George (VluchtelingenWerk)
Jessica George (VluchtelingenWerk) © Irina Raiu

door Joëlla Angenent

Aan welke goede doelen geef je?

'Dat wisselt nogal eens. Er zijn veel doelen die ik een warm hart toedraag. VluchtelingenWerk zit hier natuurlijk ook bij. Soms geef ik een tijdje structureel aan een bepaald goed doel en soms is het een eenmalige gift. Waarom ik hiervoor kies, hangt samen met professionele interesse en mijn persoonlijke wil om wat bij te dragen. Ik word het meeste geraakt door groepen mensen die niet dezelfde kansen krijgen of worden buitengesloten door de samenleving. Maar bijvoorbeeldook dierenwelzijn, de natuur en het milieu gaat me aan het hart.'

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vluchtelingen Over fondsenwerving Fondsenwerving Vf 22-5 Jessica George VluchtelingenWerk

Joëlla Angenent

Joëlla is eigenaar van tekstbureau Jotexto, waar ze in opdracht voor bedrijven en websites creatieve ideeën uitwerkt tot journalistieke en commerciële teksten. Ze behaalde in 2008 haar Bachelor Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna ze ook een Master Journalistiek afrondde. Voor de oprichting van Jotexto werkte ze onder andere voor regiotitels van de Holland Media Combinatie, waar ze zich ook met vormgeving, fotografie en sociale media bezighield.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close