Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Danny van Soest over fondsenwerving: Het tijdperk van structurele gevers lijkt voorbij

18 mei 2020

In Vakblad fondsenwerving zetten we de fondsenwervers centraal, met persoonlijke verhalen over wat hen beweegt, waarom ze dit werk doen en hun organisatie kozen. Deze keer: Danny van Soest, Marketing Data Analist bij World Animal Protection Nederland.

Danny van Soest, werkzaam bij World Animal Protection (WAP).
Danny van Soest, werkzaam bij World Animal Protection (WAP). © World Animal Protection

door Joëlla Angenent

Aan welke goede doelen geef je?

‘Net zoals veel mensen van mijn generatie geef ik vooral incidenteel aan goede doelen. Bijvoorbeeld wanneer een vriend meedoet aan een sponsorloop of wanneer een bekende een inzamelingsactie doet via Facebook. De gunfactor speelt hierbij natuurlijk een grote rol. Ook geef ik altijd wat aan collectanten die langs de deuren gaan. Het maakt me niet uit welk goed doel het is; als mensen vrijwillig door weer en wind op pad gaan, heb ik daar sowieso wat voor over.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Marketing Over fondsenwerving Fondsenwerving World Animal Protection Nederland Vf 22-3 Danny van Soest

Joëlla Angenent

Joëlla is eigenaar van tekstbureau Jotexto, waar ze in opdracht voor bedrijven en websites creatieve ideeën uitwerkt tot journalistieke en commerciële teksten. Ze behaalde in 2008 haar Bachelor Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna ze ook een Master Journalistiek afrondde. Voor de oprichting van Jotexto werkte ze onder andere voor regiotitels van de Holland Media Combinatie, waar ze zich ook met vormgeving, fotografie en sociale media bezighield.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close