Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Sylvia Guldenmundt (Rode Kruis) over fondsenwerving

24 december 2020

In Vakblad fondsenwerving zetten we de fondsenwervers centraal, met persoonlijke verhalen over wat hen beweegt, waarom ze dit werk doen en hun organisatie kozen. Deze keer: Sylvia Guldenmundt, teamleider Stichtingen en Vermogensfondsen bij het Nederlandse Rode Kruis.

Sylvia Guldenmundt (Rode Kruis).
Sylvia Guldenmundt (Rode Kruis).

door Joëlla Angenent

Aan welke goede doelen geef je?

‘Omdat ik het heel belangrijk vind dat mijn kinderen leren iets voor een ander te doen, mochten ze toen ze klein waren een goed doel kiezen dat ze met een klein bedrag per maand wilden steunen. Af en toe bespraken we dan of ze nog steeds achter hun gift stonden, want je interesses veranderen natuurlijk. Dus zo hebben we eigenlijk jarenlang allerlei goede doelen structureel gesteund. Toen ze allemaal boven de achttien waren, ben ik hiermee gestopt en heb ik besloten om voor twee loten in de maand mee te doen aan de Postcode Loterij. Van de Postcode Loterij weet ik dat ze meer dan honderd doelen steunen en die heel zorgvuldig selecteren. Bovendien hebben we bij het Rode Kruis veel geweldige projecten kunnen realiseren vanwege een gift van de Postcode Loterij die we anders nooit hadden kunnen doen.’

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Rode Kruis Over fondsenwerving Fondsenwerving vermogensfondsen Vf 22-7 Sylvia Guldenmundt

Joëlla Angenent

Joëlla is eigenaar van tekstbureau Jotexto, waar ze in opdracht voor bedrijven en websites creatieve ideeën uitwerkt tot journalistieke en commerciële teksten. Ze behaalde in 2008 haar Bachelor Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna ze ook een Master Journalistiek afrondde. Voor de oprichting van Jotexto werkte ze onder andere voor regiotitels van de Holland Media Combinatie, waar ze zich ook met vormgeving, fotografie en sociale media bezighield.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close