Kleur bekennen

Column

16 april 2019

Vol verwachting klopte mijn hart: ik mocht stemmen voor de Provinciale Staten! Moest ik trouw blijven aan de partij die mij op landelijk en Europees niveau vertegenwoordigt? Of kon ik beter een club kiezen die mijn belangen dicht bij huis behartigt? Spannend hoor!

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Fotografaw / Shutterstock.com

door Jeroen Talens

Gelukkig bestaat er in de weken voor de verkiezingen een prachtig ritueel, dat mij de weg wijst naar een verantwoorde keuze. Dat ritueel bestaat uit een groot bord op een strategische plek in de buurt. Zo’n plek waar je als betrokken burger dagelijks langs komt.

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in

Advertentie

Jeroen Talens

Columnist

Jeroen is creative director bij WWAV en vaste columnist voor Vakblad fondsenwerving.