Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vanaf de zijlijn

Commentaar

8 november 2018

Sinds 1 januari 2016 bekijk ik ons fondsenwervende speelveld vanaf de zijlijn. Dat is een vreemde ervaring. Je beseft direct dat je het spel nooit meer kunt zien als een echte toeschouwer. De onbevangen blik bestaat niet meer voor mij.

Voetbalstadion gezien vanaf de zijlijn
Voetbalstadion gezien vanaf de zijlijn © EFKS/Shutterstock.com

door Gastauteur: Maarten de Vries

Wat mij nu opvalt, zijn dingen die je als actief medespeler nauwelijks ziet. Wat je toen nooit opviel, was het spel van de toeschouwer. Omdat ik pas twee jaar langs de zijlijn sta, moet ik voorzichtig zijn met mijn uitspraken. In twee jaar ben je nog geen trendwatcher geworden. Ik kan echter mijn passie niet onderdrukken en meen dat mijn analyse hout snijdt als ik naar verschillende soorten toeschouwers kijk.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 20-4

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close