Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Jaap's laatste dossier: standpunten politiek bij wijziging Telecomwet

Commentaar

15 september 2020

Het voorstel tot wijziging van de Telecomwet, van staatssecretaris Mona Keijzer, is op 15 mei 2020 besproken in de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat van de Tweede Kamer. We zijn in het verslag daarvan – [dat hier kan worden gedownload] – nagegaan wat er gezegd is over de gevolgen voor de fondsenwervende instellingen. We noemen daarbij de partijnamen, wetende dat het in al die gevallen gaat om die leden van de Tweede Kamerfractie van die partij die bij het overleg aanwezig waren. 

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © pexels Polina Zimmerman

door Jaap Zeekant, Jeroen Hogenhout

Jeroen Hogenhout over samenwerken met Jaap Zeekant

De samenwerking met Jaap Zeekant begon vroeg in de jaren ‘10. Ik publiceerde graag over mijn visie op de sector en mijn vakgebied. Steeds na het inleveren van een stuk ontstonden tussen ons (langdurige) praatsessies, en na verloop van enige tijd vroeg Jaap mij ook in het Congresteam Vakdag fondsenwerving. Dat team ondersteunt de organisatoren van de Vakdag om een gevarieerd, informatief en aantrekkelijk programma samen te stellen.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Telemarketing Telefonische fondsenwerving Goede Doelen Nederland Mona Keijzer PvdA Zest Telecomwet CDA ChristenUnie GroenLinks VVD Vf 22-4 Legacy-editie Jaap Zeekant

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Jeroen Hogenhout

Gastauteur

Jeroen Hogenhout is expert op het gebied van duurzame donateurscommunicatie. Vanuit zijn bedrijf Hogenhout Fundraising Support is hij sinds 2010 actief als onafhankelijk adviseur voor wervende non-profits.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close