Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Online boodschappen

Commentaar

1 december 2020

Millennials, ze staan erom bekend andere visies op de omgang met de aarde erop na te houden dan de generaties voor hen. Zelf behoor ik ook tot de millennialgeneratie. Soms heb ik het idee dat er een smet heerst op dat woord; ik houd er dan ook niet echt van om mezelf zo te typeren, maar goed… feit is, ik ben een millennial.

Promotieproducten ontvangen bij het doen van online boodschappen bij Jumbo.
Promotieproducten ontvangen bij het doen van online boodschappen bij Jumbo. © C. Zeekant

door Chris Zeekant

In mijn gedrag en hoe ik naar de wereld kijk zie ik dat ook terug. Zo vind ik onze omgang met het milieu erg belangrijk. Maar ook voedselveiligheid, foodwatch: een organisatie naar m’n hart. Of gelijke kansen voor iedereen en de kloof tussen vermogende en minder vermogende zo klein en eerlijk mogelijk houden.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over GivingTuesday Voedselbank Jumbo Vf 22-6 Boodschappen

Chris Zeekant

Hoofdredacteur a.i.

Chris was van 2012 tot 2021 betrokken bij Vakblad fondsenwerving. Lange tijd hield hij zich op de achtergrond bezig met de professionalisering van de organisatie, alsmede de transitie van een vooral op papier gebaseerd vaktijdschrift tot een digitaal platform. Nadat op 28 mei 2020 oprichter Jaap Zeekant geheel onverwacht overleed, trad Chris tot september 2021 op als hoofdredacteur a.i..

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close