Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Online boodschappen

Commentaar

1 december 2020

Millennials, ze staan erom bekend andere visies op de omgang met de aarde erop na te houden dan de generaties voor hen. Zelf behoor ik ook tot de millennialgeneratie. Soms heb ik het idee dat er een smet heerst op dat woord; ik houd er dan ook niet echt van om mezelf zo te typeren, maar goed… feit is, ik ben een millennial.

Promotieproducten ontvangen bij het doen van online boodschappen bij Jumbo.
Promotieproducten ontvangen bij het doen van online boodschappen bij Jumbo. © C. Zeekant

door Chris Zeekant

In mijn gedrag en hoe ik naar de wereld kijk zie ik dat ook terug. Zo vind ik onze omgang met het milieu erg belangrijk. Maar ook voedselveiligheid, foodwatch: een organisatie naar m’n hart. Of gelijke kansen voor iedereen en de kloof tussen vermogende en minder vermogende zo klein en eerlijk mogelijk houden.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over GivingTuesday Voedselbank Jumbo Vf 22-6 Boodschappen

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close