Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Een nieuwe koers voor GivingTuesday Nederland

13 december 2023

De GivingTuesday-beweging bood maatschappelijke organisaties de afgelopen vijf jaar de kans om zoveel mogelijk mensen bij hun missie te betrekken. Nieuwe kartrekker Anne Theelen besloot te kijken hoe de beweging de komende jaren tot meerwaarde kan zijn en hoe GivingTuesday maatschappelijke organisaties op zo een goed mogelijke manier kan ondersteunen.

Het nieuwe logo van GivingTuesday (2023), in oranje, rood en blauw: knuffelende armpjes in hartvorm.
Het nieuwe logo van GivingTuesday (2023), in oranje, rood en blauw: knuffelende armpjes in hartvorm.

door Anne Theelen

2023: De vijfde editie van GivingTuesday Nederland

In 2019 werd GivingTuesday naar Nederland gehaald door Theo Hesen en Jordan van Bergen. GivingTuesday is een wereldwijde actiedag om goed te doen. Het wordt ieder jaar bewust gevierd op de eerste dinsdag na Black Friday en de Amerikaanse feestdag Thanksgiving Day. De dag markeert het begin van het traditionele geef seizoen, de tijd van Sinterklaas en kerst waarin er een verhoogde nadruk ligt op liefdadigheid, donaties en vrijgevigheid. Met veel mensen die zich gemotiveerd voelen om bij te dragen aan goede doelen en anderen te helpen.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Marketing Innovatie Rebranding GivingTuesday Jordan van Bergen Theo Hesen GivingTuesdayNL Identiteit Anne Theelen Tuesday Talks VF 25-6 Naamsbekendheid

Anne Theelen

Anne Theelen is een bevlogen en maatschappelijk betrokken marketeer. Ze startte haar loopbaan bij online vrijwilligersplatform NLvoorelkaar en richtte in 2021 Gooddiggers op. Ze biedt hiermee marketing- en communicatieadvies aan non-profits, met een focus op jongerenactivatie. Sinds juni 2023 is zij de nieuwe kartrekker van GivingTuesday Nederland en maakt ze zich sterk voor innovatie en vernieuwing binnen de filantropische sector.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close