Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Ont-wikkeling

Commentaar

5 januari 2021

Fondsenwerving is een dynamisch vak. Niet alleen zijn wij voor succes afhankelijk van een publiek dat de neiging heeft de eisen die het aan ons stelt continu te veranderen, ook verandert het vak zelf door een continue stroom van beperkende regelgeving. Wij zijn ons daarom voortdurend aan het ontwikkelen. Als we verdere beperkingen willen voorkomen, is dat ook hard nodig.

door Jeroen Hogenhout

Die term ‘ontwikkelen’ is interessant. Want wij zien ontwikkeling als het opdoen van kennis, van ervaring, van expertise. Die je als een soort steeds voller rakende rugzak met je meedraagt in je verdere (werkende) leven. Hoe meer je leert hoe voller je rugzak.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Jeroen Hogenhout Telefonische fondsenwerving Innovatie Den Haag Telecomwet Vf 22-8

Jeroen Hogenhout

Gastauteur

Jeroen Hogenhout is vanuit zijn bedrijf Hogenhout Fundraising Support actief. Hij deelt als onafhankelijk adviseur op het gebied van direct communication, middle donor management en telefonische fondsenwerving zijn kennis en jarenlange ervaring met fondsen- wervende non-profits.

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close