Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nieuw boek van Leo Dijkgraaf

16 juni 2013

Leo Dijkgraaf schreef een nieuw boek. Zijn eerste boek over brainstormen, Out of the Box, was een groot succes. Dat zou met het nieuwe boek ook wel eens kunnen gebeuren.

door Jaap Zeekant

Ook veel fondsenwervers hebben met 'Out of the Box, ideeënboek voor creatief ondernemen' hun voordeel gedaan. In zijn workshops voor de Vakopleidingen Fondsenwerving heeft hij veel fondsenwervers de kunst van het brainstormen eigen gemaakt de afgelopen jaren. Eigenlijk gaat het bij Leo over innovatie en creativiteit. Daarover geeft hij ook zijn lezingen bij de Speakers Academy. En dat is ook precies waar de fondsenwerving momenteel grote behoefte aan heeft: creativiteit én de innovatie die daar het gevolg van is. Zijn nieuwe boek, Kleurboek voor fondsenwerving, heeft hij speciaal voor fondsenwervers geschreven.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Boeken Vf 15-3

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close