Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

'Zonder vonk kun je anderen nooit overtuigen'

1 april 2013

In haar nieuwe en vierde boek Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart, vertelt Petra Hoogerwerf hoe je je enthousiasme kunt inzetten om fondsen te werven.

door Inge van der Hoeven, Jaap Zeekant

Petra Hoogerwerf was twintig jaar geleden een van de pioniers in de fondsenwervingssector. Ze stond jarenlang aan het hoofd van de eerste opleiding in Nederland voor marketing, sponsoring en fondsenwerving en ze ontwikkelde een ethische gedragscode voor fondsenwervers. Het zijn allemaal activiteiten die hebben bijgedra-gen aan de ontwikkeling van de fondsenwerving in Nederland. Petra werkte een tijd als manager bij de overheid en in het onderwijs en startte twee jaar geleden Veleda advies.

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Boeken Vf 15-1

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is journalist, fondsenwerver en ondernemer. Hij was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving en ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector. Sinds ruim 45 jaar is Jaap serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.

Close