Advertentie

Advertentie

Advertentie

De goede doelen jungle

Communicatie

1 maart 2018

Onlangs gaf Jasmijn Melse in eigen beheer het door haar geschreven boek ‘Jouw gids door de goededoelenjungle’ uit. Het is bedoeld om gevers op weg te helpen bij het kiezen van de doelen die ze willen steunen.

door Jaap Zeekant

Ze is inmiddels langer dan tien jaar actief in de wereld van fondsenwerving en goede doelen. Voor haar huidige functie, hoofd Filantropie Advies bij ABNAMRO MeesPierson, was ze onder andere verbonden aan de Universiteit Groningen en de Adessium Foundation. Tijdens haar studie Internationale Betrekkingen richtte ze zichop ontwikkelingsvraagstukken. Ook als universitair docente Internationale organisaties en noodhulp aan de Rijksuniversiteit Groningen had het geven haar belangstelling.

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is hoofdredacteur van Vakblad fondsenwerving, waarvan hij – ruim twintig jaar geleden - ook oprichter is. Jaap heeft meer dan veertig jaar ervaring met alle facetten van de professionele fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.