Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Heidi Leeuwangh over fondsenwerving: ‘Onze oudgasten zijn onze belangrijkste ambassadeurs’

31 augustus 2023

In Vakblad fondsenwerving zetten we de fondsenwervers centraal: met persoonlijke verhalen over wat hen beweegt, hun visie op de sector en de passie voor het vak. Deze keer: Heidi Leeuwangh, medewerker PR, Communicatie en Fondsenwerving van Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam. Na een rondleiding door het prachtige gebouw tegenover het Erasmus MC, vertelt zij over het werven voor het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten. Doel is om zorgen weg te nemen voor mensen in een moeilijke periode van hun leven.

Heidi Leeuwangh is medewerker PR, Communicatie en Fondsenwerving bij Familiehuis
Daniel den Hoed in Rotterdam.
Heidi Leeuwangh is medewerker PR, Communicatie en Fondsenwerving bij Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam.

door Marijn Thijs

Hoe ben je in de goededoelensector terechtgekomen?

‘Bij Rabobank Rotterdam werkte ik op de afdeling Marketing, Communicatie en Coöperatie. In die functie ging ik steeds meer de coöperatieve kant op. Ik deed veel voor het ledenprogramma en voor het coöperatiefonds waarbij lokale initiatieven onder de noemer ‘Samen de stad sterker maken’ een aanvraag konden indienen. Daardoor kwam ik in aanraking met de goededoelensector. Ik vond het altijd heel bijzonder om te zien hoe gepassioneerd mensen zich inzetten voor een bepaald doel. Alleen zat ik toen aan de andere kant: ik mocht juist heel veel geld geven.’

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Over fondsenwerving Zorg Roparun Erasmus MC Rotterdam Heidi Leeuwangh VF 25-4 Daniel den Hoed Familiehuis Kankerpatiënten

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close