Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Pamala Wiepking: ‘Als kind wilde ik al professor worden’

Onderzoek Interview

4 mei 2021

19 maart hield prof. dr. Pamala Wiepking (42 jaar) haar oratie aan de VU voor de leerstoel ‘De maatschappelijke betekenis van goede doelen loterijen’. Ze richt zich op een onderwerp waar nog niet eerder uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar werd gedaan: de effecten op organisaties van unrestricted income (vrij besteedbare bijdragen) of restricted income (bijvoorbeeld projectbijdragen) van vermogensfondsen.

Prof. dr. Pamala Wiepking.
Prof. dr. Pamala Wiepking. © (C)2007 {your name} / {your agency name}, all rights reserved

door Petra Hoogerwerf

De missie van Wiepking is om filantropie zinvoller te maken voor alle betrokken actoren en om filantropieonderzoek zo uit te voeren dat het de samenleving genereuzer maakt. Pamala deed eerder onderzoek naar donateurgedrag en -motivatie. Ze gaat haar professoraat aan de VU combineren met haar leerstoel op het gebied van Internationale Philanthropy aan de Lilly Family School of Philanthropy in Indianapolis.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Financiën Petra Hoogerwerf Goede Doelen Loterijen Filantropie Pamala Wiepking Ongeoormerkt geven Oratie Vf 23-2

Petra Hoogerwerf

Hoofdredacteur

Petra Hoogerwerf is sinds 6 september 2021 hoofdredacteur van het Vakblad fondsenwerving. Ze is pionier op het gebied van fondsenwerving in Nederland. Ze richtte de eerste opleiding op en is een veel gevraagd spreker. Tevens schreef ze de bestsellers Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart en Échte winst, ondernemen met impact.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close