Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vakdag 2020: nieuwe locatie bekend!

13 november 2019

Voor de zomer hadden we groot nieuws, namelijk dat we na twaalf edities afscheid hebben genomen van Stadion Feijenoord, De Kuip als locatie voor de Nationale Vakdag fondsenwerving.

Een sfeerimpressie van De Rijtuigenloods, in Amersfoort.
Een sfeerimpressie van De Rijtuigenloods, in Amersfoort.

door Redactie Vf

Inmiddels is de zomer alweer een aantal maanden voorbij en de herfst echt zijn intreden gedaan. Het team van Vf & fondsenwerving.nl is hard aan het werk, onder andere met de organisatie van de Vakdag fondsenwerving 2020. Het congresteam heeft zijn eerste bijeenkomsten alweer gehad en er wordt hard gewerkt aan een heel mooi en sterk congresprogramma.

Maar waar dan?

Dat was de grote vraag voor de zomer. Nu kunnen we dan eindelijk melden dat de Nationale Vakdag fondsenwerving vanaf 2020 zal neerstrijken in ‘De Rijtuigenloods’ in Amersfoort! Voor wie deze locatie niet kent, de RTL is een industriële evenementlocatie. Het maakt onderdeel uit van de Wagenwerkplaats, een spoorcomplex waar aan het begin van de twintigste eeuw rijtuigen van de Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij en de NS werden onderhouden.

Inschrijven Vakdag 2020

Ben je lid van Vakblad fondsenwerving en heb je recht op gratis toegang? Gebruik dan je Vf-accountnummer als promotiecode om gratis je ticket voor de Vakdag 2020 te bestellen. Weet je jouw Vf-accountnummer niet? Log dan in op fondsenwerving.nl en ga naar je profiel. Daar vind jouw accountnummer. 

Locatie, locatie, locatie!

Vanaf volgend jaar zal dé dag voor filantropisch, impact makend, en maatschappelijk Nederland dus centraler in het land plaatsvinden. Met een ligging bij de A1 en A28 maakt het niet uit of je uit het noorden, oosten, zuiden, of het westen komt. We zijn veel beter te bereiken. En over bereikbaarheid gesproken: de Rijtuigenloods ligt (hoe kan het ook anders) direct aan Station Amersfoort, slechts 650 meter lopen. Een prima reden dus om met de trein te komen in plaats van de auto. Toch met de auto? Ook dat is geen probleem, want met 400 gratis parkeerplaatsen en betaald parkeren op 200 meter afstand is er meer dan genoeg plek.

Duurzaamheid

Ook niet onbelangrijk om te noemen. De Rijtuigenloods is met een gouden Green Key gecertificeerd. De Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de tourisme- en recreatiebranch en zakelijke markt. De Green Key normering is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals 2015-2030 van de Verenigde Naties.

Tijdens de dag zelf

Vanaf vandaag kun je je weer inschrijven voor de Vakdag fondsenwerving. Voor abonnees van Vakblad fondsenwerving is de vakdag zoals ieder jaar inbegrepen bij het lidmaatschap. Ben je nog geen lid? Dan kun je gebruik maken van het speciale actietarief om gelijk lid te worden. Of je koopt een los kaartje; dat kan ook.

Vanaf de komende editie is in de toegangsprijs koffie, thee en water inbegrepen, maar ook de gehele lunch in de middag en de borrel aan het einde van de dag. Een volledig verzorgde Vakdag dus, in een spectaculaire accommodatie.

En dan is het ook niet onbelangrijk om te vermelden dat we voor het eerst plenair gaan afsluiten. Meer dan genoeg reden dus om de dag met een gratis borrel te eindigen.

Schrijf je gelijk in, en we zien je op donderdag 26 maart 2020 in Amersfoort, De Rijtuigenloods! Let op, het super-early bird tarief is slechts tot eind november beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Ben je lid van Vakblad fondsenwerving en heb je recht op gratis toegang? Gebruik dan je Vf-accountnummer als promotiecode om gratis je ticket voor de Vakdag 2020 te bestellen. Weet je jouw Vf-accountnummer niet? Log dan in op fondsenwerving.nl en ga naar je profiel. Daar vind jouw accountnummer. 

Meer over Kennis Vakdag Fondsenwerving Congressen Amersfoort De Rijtuigenloods VakdagFW2020

Gerelateerde berichten

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close