Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Nationale Vakdag fondsenwerving neemt afscheid van de Kuip

Kort & Goed

11 juli 2019

De Nationale Vakdag fondsenwerving neemt na 12 jaar afscheid van Stadion Feijenoord, De Kuip.

De entree van het Maasgebouw, Stadion Feijenoord.
De entree van het Maasgebouw, Stadion Feijenoord.

door Redactie Vf

Sinds de allereerste Nationale Vakdag Fondsenwerving (november 2007) is het Maasgebouw van Stadion Feijenoord onlosmakelijk verbonden geweest aan het grootste nationale evenement voor de fondsenwervende en filantropische sector in Nederland. 

Onder andere dankzij de steun van een geweldig team bij De Kuip heeft de Vakdag kunnen uitgroeien tot een nationaal evenement van betekenis voor de sector. Het is die ene dag in het jaar waar je in elk geval bij moet zijn!

Uitdagingen

En dat is soms een probleem. Bijvoorbeeld voor die bezoekers die helemaal uit het noorden, of oosten van het land moeten komen. Dat, in combinatie met het tijdstip waarop we beginnen, is vaak toch een drempel om helemaal af te reizen naar Rotterdam.

Maar ook bij ons, de organisatie, verandert de behoefte. En na 12 jaar vinden we dat het tijd wordt voor iets nieuws. Een manier om te verbeteren en onze doelgroep nóg beter van dienst te kunnen zijn.

En dat is best lastig. Want hoewel we een duidelijk beeld hadden van een geschikte locatie, was deze toch niet zo makkelijk te vinden. Daarbij is het ook een flinke uitdaging om te tippen aan de Kuip!

Een nieuwe centrale locatie

Maar nu is het ons gelukt! We hebben een locatie gevonden die de Nationale Vakdag fondsenwerving de mogelijkheden biedt te blijven vernieuwen. Een locatie die voldoet aan ons beeld en beter past bij de sfeer die we willen uitstralen.

Binnenkort maken we de nieuwe locatie van de Nationale Vakdag fondsenwerving bekend. Wel kunnen we alvast melden dat de Vakdag vanaf 2020 in het midden van het land zal plaatsvinden op een zeer bereikbare locatie, zowel voor het OV als met eigen vervoer. Zo maken we het makkelijker voor changemakers in heel het land om naar de dag voor filantropisch Nederland te komen. 

Houd onze kanalen in de gaten, want na de zomervakantie komen we met meer informatie. Voor nu alvast een mooie zomer toegewenst!

Namens het Congresteam en de Redactie van Vakblad fondsenwerving

Jaap Zeekant

Meer over Kennis Vakdag Fondsenwerving Congressen

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close