Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Ben Tiggelaar verzorgt opening Vakdag 2020

Kort & Goed

5 december 2019

Voor de Nationale Vakdag Fondsenwerving op 26 maart 2020 hebben we, zoals je inmiddels vast weet, een nieuwe locatie gevonden: De Rijtuigenloods (RTL) in Amersfoort.

door Redactie Vf

Onder het vele dat de Rijtuigenloods te bieden heeft, is ook de grote zaal. Voor het eerst in het bestaan van de Vakdag, kunnen we de dag en het programma openen met een plenaire presentatie. Dus iedereen begrijpt dat we een van de allerbeste sprekers wilden hebben: 

Gedragswetenschapper, spreker, auteur en motivator dr. Ben Tiggelaar verzorgt op donderdag 26 maart de openingspresentatie van de Nationale Vakdag fondsenwerving. 

Velen kennen zijn boeken, waarvan er talloze in binnen- en buitenland de toplijstjes haalden. Wekelijks kunnen we iets opsteken van zijn column in NRC. Ben Tiggelaar verzorgt keynotes en seminars over (persoonlijk) leiderschap en verandering, waarbij de mensen zelf het uitgangspunt zijn. Zijn publiek varieert van enkele tientallen tot duizenden toehoorders, in Nederland en elders in de wereld.

Ben helpt mensen en hun organisaties om hun dromen effectief om te zetten in actie. Met een benadering die positief en optimistisch is, die enthousiasmeert en inspireert. Hij is een autonoom denker, die de toehoorders regelmatig verrast met zijn invalshoeken. Kortom: Ben Tiggelaar is de gedroomde spreker voor de plenaire opening van de vernieuwde Nationale Vakdag fondsenwerving 2020.

Aanmelden voor de Vakdag? Schrijf je vandaag nog in, en mis het niet!

Inschrijven Vakdag

Meer over Kennis Vakdag Fondsenwerving VakdagFW2020 vakdagfw20 Ben Tiggelaar Keynotespreker Rijtuigenloods Amersfoort

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close