Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Gerda Polderman over fondsenwerving

19 juli 2018

In dit Vakblad zetten we graag de fondsenwervers centraal, met persoonlijke verhalen over wat hen beweegt, waarom ze dit werk doen en hun organisatie kozen. Elk nummer spreken we een fondsenwerver over het vak en het eigen geefgedrag. Deze maand: Gerda Polderman, Product Manager, bij KWF Kankerbestrijding.

door Eva Huson

Welke goede doelen steun je zelf?

Ik steun verschillende hulporganisaties, waaronder Artsen zonder Grenzen, Het Rode Kruis en VluchtelingenWerk. Daarnaast geef ik aan een rits milieugroepen zoals Wereld Natuur Fonds en De Dierenbescherming. Namens mijn moeder doneer ik ook aan Stichting Brooke, een organisatie die opkomt voor mishandelde werkezels en -paarden in het buitenland. Verder draag ik kinderenorganisaties een warm hart toe. Sommige doelen steun ik structureel, anderen met een eenmalige donatie. Daarnaast stop ik altijd wat kleingeld in collectebussen, mede omdat ik zelf collectes heb gelopen voor mijn eigen werkgever, KWF Kanker Bestrijding. Dus ik weet hoe fijn het is als mensen geven.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over KWF Kankerbestrijding Vf 20-2 Gerda Polderman Over fondsenwerving

Eva Huson

Journalist Vf

Eva Huson (1988) is freelance journalist en schrijft voornamelijk over conflicten, hulp en migratie. Het liefst is Eva op reis om verhalen op te tekenen vanuit het Midden-Oosten of Afrika. Ze publiceert in diverse Nederlandse en Engelstalige media. Voor Vakblad fondsenwerving, waarvoor ze al langer incidenteel schrijft, interviewt Eva onder andere fondsenwervers over hun eigen geefgedrag.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close