Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Joep Verboeket over fondsenwerving

15 januari 2018

In dit Vakblad zetten we graag de fondsenwervers centraal, met persoonlijke verhalen over wat hen beweegt, waarom ze dit werk doen en hun organisatie kozen. Hoe is hun eigen geefgedrag, wat vinden ze van de actuele ontwikkelingen in hun vak? Deze maand: Joep Verboeket, algemeen directeur van Het Vergeten Kind.

door Eva Huson

Aan welke goede doelen geef je zelf?

‘Ik heb een vast budget waarvan het meeste geld naar een school voor kansarme kinderen in Guatemala gaat. Een paar jaar geleden heb ik daar een maand in een dorpje gewoond en ik ben sindsdien nauw betrokken bij het project. Verder geef ik structureel aan verschillende goede doelen, waaronder Artsen zonder Grenzen, Amnesty International en de Imkervereniging in Bussum. Ik doneer ook aan de stichting die ik nu bestuur, Het Vergeten Kind.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 20-1 Over fondsenwerving

Eva Huson

Journalist Vf

Eva Huson (1988) is freelance journalist en schrijft voornamelijk over conflicten, hulp en migratie. Het liefst is Eva op reis om verhalen op te tekenen vanuit het Midden-Oosten of Afrika. Ze publiceert in diverse Nederlandse en Engelstalige media. Voor Vakblad fondsenwerving, waarvoor ze al langer incidenteel schrijft, interviewt Eva onder andere fondsenwervers over hun eigen geefgedrag.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close