Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Nationale Vakdag Fondsenwerving donderdag 29 maart 2018

1 november 2015

Met tien succesvolle Vakdagen Fondsenwerving achter de rug weet iedereen dat je op de Vakdag altijd kunt rekenen op een programma waar werkelijk voor iedereen iets bij zit: van fondsenwervers tot communicatiemensen, van grote organisaties tot kleinere, van werver tot directie of bestuurslid en van ervaren tot niet zo ervaren.

door Jolan van Herwaarden

Deze elfde editie was aanvankelijk gepland op 16 november 2017, maar die kon door het faillissement van Funds Etcetera Nederland…! b.v. niet doorgaan. Nu kunnen we echter melden dat de Vakdag alsnog zal worden gehouden op donderdag 29 maart 2018 in De Kuip in Rotterdam. Daarmee is bovendien een belangrijke stap gezet: voortaan zal VakdagFW worden gehouden als de lente begint. Een mooi moment om als wervende collega’s elkaar te ontmoeten, met nog een groot deel van het wervingsjaar voor de boeg.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over vakdagfw18 Kennis Vakdag Fondsenwerving

Jolan van Herwaarden

Gastauteur

Jolan van Herwaarden maakt o.a. als fondsenwerver, adviseur en trainer al jaren deel uit van de internationale gemeenschap die het opneemt tegen hiv/ aids. Jolan is ook nauw betrokken bij Vakblad Fondsenwerving, o.a. als lid van het Congresteam.

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close